2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید

57 بازدید | 14 پست

من ابله مرغان گرفتم از دوروز پیش حس سرماخوردگی داشتم دیدم امروز کل بدنم مثل تاول زده بیرون اولش دوتا رو صورتم بود فکردم حوشه ترکوندم بنظرتون چقدر جاش میمونه😢😢😢😢😢😢😢ممکنه اصلا نره ؟

چی بخورم خوب بشم 

حتما باید دکتر برم ؟

مربی مچ اندازی

چرا انقدر ابله مرغون زیاد شده😐

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نیست تو خونمون هم کسی نگرفته😐😐

خوبه حالا بعضیا رو انقدر شدید میگیره اوف 

پماد. بزنی بهتر میشی 

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
خوشبحالت😢

ت خوشبحالت ک ی بار میگیری دیگ راحت میشی 

❤🍃 میترسم جاش بمونه😢

اگه نکنی جاش نمیمونه

روز اول نمی دونستم که ابله مرغانه فکردم جوشه چند تا رو صورتم بود کندم الان کل مشکلم اینه جای اونا نم ...

مگه جوش و میکنی؟😂