2777
2789
عنوان

خدا خودش سختش نیس؟

208 بازدید | 16 پست

احساس میکنم کلا بحر تماشای بقیه آفریدتم...ناشکری نمیکنم اما منم دلم سفر تفریح مهمونی میخواد... 

از هیچ ور شانس نیاوردم الا شوهر خوب وفادار عاشقو و بچه سالم.درسته همینا هزاربار شکر اما پوسیدم دلم خواست بیام درد دل😭

همینا که داری آرزوی خیلیاست :)

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با وجود اینها میگی بهر تماشا پس ما چی بگیم؟ خارج از گودیم حتی تماشام نمیکنیم توپ جمع میکنیم برای بازی بقیه😁

.                                                                  

داری ناشکری میکنی 

من پول دارم مسافرتم میتونم برم هرچیزی هم بخام میتونم داشته باشم 

اما پسرمو ندارم دیگه هیچی برام‌مهم نیست پول چه ارزشی داره

تو همه چی داری ناشکری نکن

دل من تنگ صدایی‌ست که نیست...
هردومون کار میکنیم عزیزم

انشالله وضعتون بهتر میشه

من که سرکار نمیرم شوهرم کارمنده هیچوقت توقعم‌بالا نبوده

تگه مسافرتی هم رفتم ولخرجی نکردم همیشه قانع بودم

اما خدا پسرمو ازم گرفت مگه من چی میخاستم از دنیا

انشالله وضعتون بهتر میشه من که سرکار نمیرم شوهرم کارمنده هیچوقت توقعم‌بالا نبوده تگه مسافرتی هم رف ...

ممنون امیدوارم

باور کن منم قانع ام اما هیچوقت نه امنیت شغلی داشتیم نه رفاه نه عید قشنگی...خونواده شوهر همیشه یه حرکتی قبل عید میزنن دلم گرفته از تهایی.

چرا پسرت فوت شد عزیزم؟چندسالش بود؟ 

ممنون امیدوارم باور کن منم قانع ام اما هیچوقت نه امنیت شغلی داشتیم نه رفاه نه عید قشنگی...خونواده ش ...

میشه بپرسم شغل دوتاتون چیه

پسرم ۵ سالش بود کرونا😭

میشه بپرسم شغل دوتاتون چیه پسرم ۵ سالش بود کرونا😭

بله حتما

من پیگمنترهستم(تاتوی صورت)ک بخاطر پسرم نمیتونم دائم برم سالن.

شوهرم مهندس مکانیک سیالات با معدل بالا😟اما درکل سالی دوسه تا پروژه گیرش میاد باقیش حسابرسی میکنه برا شرکتها.

ببخشید دیر ج دادم گوشیم خاموش شد.

خدا بهت صبربده عزیزم چه حال بدی😭لعنت ب کرونا که داغونمون کرد.جایگاهش بهشت برین گل پسری