2777
2789

تروخدا بگین خیلی نیاز دارم به راهنماییتون 

من نامزدم الان ۲۴سالشه ازش پرسیدم عاشق شدی یانه قبلا که گفت صداقت برام خیلی مهمه برا همین بهت میگم 

گفت ۱۲سالم بود با یه دختر از فامیلشون که ۲سال ازش بزرگتر بود عاشق هم شدن و تا سن ۱۸سالگی باهم بودن یعنی کل دوران نوجوانیش. بابای دختره به زور شوهرش داد و به اجبار ازهم جداشون کردن .بنظرتون همچین پسری به درد ازدواج میخوره.اصلا دیگه عاشق میشه 

من خودم ۲۰ سالمه 

تروخدا بگین یه بار بهش گفتم اگه برگردی به گذشته چیو تغییر میدادی .گفت عاشق که شده بودم به هیچ وجه نمیذاشتم ازدستم بره 

همه چیش عالیه فقط همین موردش

من خیلی کلافم 

نمیدونم چیکار کنم 

کسایی که تجربه داشتن بگین فراموش کردن یانه

میخام بهم بزنم نامزدیو ولی قسم میخوره میگه اون واسم مرده 

میگه زن مردمه ناموس مردم 

هیچ حسی بهش ندارم 

اما من مدام گریه میکنم

چی بهش بگم که تموم بشه

یا اینکه اونایی که شوهرشون قبلا عاشق بوده فراموش کردن؟؟

منننن😂😂😂

یه جوری عاشق شده بودم که مطمئنم اگه داستانم رو بنویسم یه رمان خیلی پرفروش میشه ، اتفاقا پسره هم اومد خواستگاریم ولی الان تف هم توی صورتش نمیندازم .

من که فراموش نکردم ولی برام خیلی بی اهمیت شده انگار نبوده از اول ، نامزد شما رو نمیدونم ، خودش باید بگه فراموش کرده یا نه 

• پناه باشیم  🫀 •

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منننن😂😂😂 یه جوری عاشق شده بودم که مطمئنم اگه داستانم رو بنویسم یه رمان خیلی پرفروش میشه ، اتفاقا ...

مییگه تموم شد رفت .اون واسم مرده میگه من اصلا اون برام مهم نیست.ولی من خیلی ناراحتم. بعضی وقتا هم میخام بهش محبت کنم یا پیام بدم یادم میفته سرد میشم 

مییگه تموم شد رفت .اون واسم مرده میگه من اصلا اون برام مهم نیست.ولی من خیلی ناراحتم. بعضی وقتا هم می ...

با این چیزا خودت رو اذیت نکن ، بهش اعتماد کن تا ببینی اوضاع چجوری پیش میره

• پناه باشیم  🫀 •