2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

من دیروز تو تاپیک مهاجرت شما سوالی پرسیدم الان دیدم تاپیک ترکیده

میخواستم بدونم رشتتون چی بوده و چه رشته ای رو پیشنهاد میکنید برای مهاجرت 

من خودم پرستار هستم برای مهاجرت خوبه ولی حمالیش زیاده

سلام عزیزم  من دیروز تو تاپیک مهاجرت شما سوالی پرسیدم الان دیدم تاپیک ترکیده میخواستم بدونم ر ...

سلام عزیزم.بله نمیدونم چرا ترکید.من دکترای برقم.پرستاری هم تو آلمان خیلی خوبه ولی من اگر جای شما بودم با توجه به صحبتهای یه خانم تو همون تاپیک پزشکی میخوندم.حقوق پزشکی اونجا خیلی عالیه ظاهرا.ولی اگه میخواین چهارساله یه رشته ای بخونین و بعد برین مخندسی کامپیوتر نرم افزار یا آی تی بهتون پیشنهاد میکنم.

سلام عزیزم.بله نمیدونم چرا ترکید.من دکترای برقم.پرستاری هم تو آلمان خیلی خوبه ولی من اگر جای شما بود ...

شوهرم و خواهرم برق خوندن پس به اونا بگم

خودمم ارشد پرستاری دارم دیگه واقعا کشش پزشکی رو ندارم 

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی

شوهرم و خواهرم برق خوندن پس به اونا بگم خودمم ارشد پرستاری دارم دیگه واقعا کشش پزشکی رو ندارم  ...

خواهش میکنم.آره اگه سابقه کار دارند میتونند بلو کارت بگیرند.تو نت کامل توضیح داده سرچ کنید.