چند ماه پیش با پسر دوست مامانم عقد کردیم اونم به عاشقی ک هر دو خیلی همو میخواستیم بعد ۳ سال مخالفت خانواده من بالاخره عقد کردیم و راضی شدن حالا خانواده مادریم اومدن باهام دعوا کردن میگن هیچوقت با این غریبه خوشبخت نمیشی فقط ازدواج فامیلی خوشبختت میکنه غریبه اصلا به خیالشم نیست ک تو کی هستی کتک میزنع و فلان ولی نامزدم خیلی دوستم داره چقد اشک ریخت سر من هزار دفعه بابام میگفت ن این باز میومد خاستگاری ولی خانوادم الان اینجور میگن همش حس میکنم شاید حق با اوناست کلا دیوونه شدم بنظرتون راست میگن🥺🥺🥺؟؟؟؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ازدواج اصلا قابل پیش بینی نیست نه فامیلی نه غیر فامیلی نه دوستی نه سنتی نمیشه گفت تو کدومش خوشبخت میشی چون دست خودت نیست که تا نری زیر یه سقف تا باهاش زندگی نکنی معلوم نمیشه.ولی میتونی تو زندگیت تلاش کنی که ایده آلت باشه مهر و محبت باشه.من خودم سنتی ازدواج کردم
بستگی به آدمش داره ، کم نداشتیم اونایی که بعد ازدواج خانوادگی کارشون به طلاق کشید و خانواده ها از هم پاشیدن...بعضی هام چون ازدواجشون فامیلیه از ترس همین موضوع دعوای خانواده ها میسوزن و میسازن ، به نظرم همه تمرکزت بزار رو شوهرت و به حرف بقیه توجه نکن