2777
2789
عنوان

نوسانات خلقی

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 20 پست
گفتم که ممکنه بخاطر اقتصاد باشه ولی بوردرلاین ها این علائمشونو همه جا نشون نمیدن. اینا درونیه اکثرشو ...

خب طبق چیزی که خودش گفته، ممکنه یه نفر حس کنه بهترین دوستشه درحالیکه ازش متنفره. یا حتی میگه من نمیتونم طولانی مدت کسی رو دوست داشته باشم. به من میگفت تو خیلی خوبی مثل خونواده ای. یا صداقت داره، مثلا میدونه من از یه رفتار بدم میاد. میاد میگه من اینکارو کردم میدونستم ممکنه ناراحت بشی اما نمیخواستم ازت پنهان کنم. پیش تراپیست هم میره یعنی تحت درمان هست کلا و یه دوره افسردگی داشته که خودش میگه یک سری عوامل که تو هم جز اون عواملی باعث شده حس کنم کم کم دارم از افسردگی رها میشم. بهم میگه زمان هایی بوده که کنارت بودم اما حسی بهت نداشتم و جلو خودمو گرفتم که ناراحت نشی. 

شخصیتش هم اجتماعی هست یعنی میگه جمع باعث میشه شاد بشم. یه مقدار حس میکنم پذیرش یک سری مسئولیت ها تو رابطه براش سخته. میگه که رابطه رو یک چیز پایان پذیر میدونه. 

لطفا اگر دلتون خواست برای حاجت روایی من هم دعا کنید یا برای حاجتم صلوات بفرستید ❤️
خب طبق چیزی که خودش گفته، ممکنه یه نفر حس کنه بهترین دوستشه درحالیکه ازش متنفره. یا حتی میگه من نمیت ...

سلام

دیدم قسمت کلینیک سوال پرسیده بودین، اگر تیک محرمانه را بزنین اسمتون نشون داده نمیشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنونم چقدر کامل توضیح دادین. توی این مدت نه ماهه من این چیزا رو ازش ندیدم. فقط بهم گفته که نوس ...

سلام

شما اسمتون تگ نمیشه.

اگر خواستین به نی نی یار بگین تا براتون درست کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

.

برادر دوست من چندین سال بود که به نوسانات اخلاقی مبتلا بود هر کلینیک و دکتری میرفت اصلا خوب نمی شد تا اینکه رفت پیش دکتر وحید دارابی خداییش الان حالش خیلی بهتره و از دکترش خیلی راضی بود. 

برادر دوست من چندین سال بود که به نوسانات اخلاقی مبتلا بود هر کلینیک و دکتری میرفت اصلا خوب نمی شد ت ...

کجاست کلینیکش؟ 

لطفا اگر دلتون خواست برای حاجت روایی من هم دعا کنید یا برای حاجتم صلوات بفرستید ❤️