اگه اینو میبینی ازت میخوام که😔😭برام دعا کنی تا آرامش بگیرم و زندگیم درست بشه منم طعم خوشبختیو بفهمم چون بد عدالتی بود که منی که ۱۷ سالمه نامزدم بهم خیانت کنه و بخوام طلاق بگیرم در حالی که عاشقشم..خدایا بهم کمکم کن بقیشو پشتم باش😥😥💔💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عههه بنظرت کی بخرم مانتو هارو بعد عید حراج میزنن فک کنم
الان اصلا نخر هم قیمتا بالا جدا از اون همه جنسا پاییزی گرم اصلا به درد نمیخورن من که لباس نو زباد داشتم صبر میکنم اخر بهار از پیج میخرم قیمتاش بالاس ولی جنساش عالیه
وایییی ینیی عاشق مانتوام من دگ فقط اسفند یکی خریدم عیدم خریدم حالا باز دست بردار نیستم
مامانم نمیدونه نقشه مانتو کشیدم باز🤣🤣
اگه اینو میبینی ازت میخوام که😔😭برام دعا کنی تا آرامش بگیرم و زندگیم درست بشه منم طعم خوشبختیو بفهمم چون بد عدالتی بود که منی که ۱۷ سالمه نامزدم بهم خیانت کنه و بخوام طلاق بگیرم در حالی که عاشقشم..خدایا بهم کمکم کن بقیشو پشتم باش😥😥💔💔
الان اصلا نخر هم قیمتا بالا جدا از اون همه جنسا پاییزی گرم اصلا به درد نمیخورن من که لباس نو زباد دا ...
عهه پس بعد عید میخرم دیگ
😂😂😂 منم عشق لباس دارم اگه مانتو بخرم تا ی هفته تو خونه هی میپوشم میرم جلو اینه باز در میارم🤦♀️ ...
واییی منم من هر چی بخرم میام خونه جلو اینه مبرقصم😂😂