2777
2789
عنوان

بچها یه سوال دیگه چی لازم دارم؟؟؟؟

177 بازدید | 24 پست

بچها قراره فرزند به سرپرستی بگیرم ۴ سالشه دختره

هیچی نیاورده منم میخوام چیزای نو براش بگیرم

مسواک.حوله.لباس تو خونه.لباس بیرون.کفش.چند دست جوراب.شورت.یک لباس مجلسی

دیگه چیا لازمه؟؟؟

خرداد که خونه رو تخلیه کنم خونه سه خوابه میگیرم وسایلشو میارم سیسمونیش تو انباری عممه(همین دختری که میخوام بگیرم دختر پسرعممه مامان باباش طلاق گرفتن به عهده نگرفتن بچه رو)

تو‌چشات‌معجزه‌میکرد‌حالا‌شدی‌موجب‌این‌درد:)

بزرگ نشه دورازجون ازتون بگیرنش

از لحاظ قضایی و شکلاتی تمام کارارو محکم کاری کنین لطفا

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

وای خدا خیرت بده.کاش یکی ام این جوری برای من پیدا بشه سر پرستیش رو به عهده بگیرم و بیارمش پیش خودم.😥😥

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگ نشه دورازجون ازتون بگیرنش از لحاظ قضایی و شکلاتی تمام کارارو محکم کاری کنین لطفا

قراره امضا از پدرش بگیرم تو محضر از راه قانونی میرم

اخی عزیزم 

لباس خیلی نیازه بچه ها زیاد کثیف میکنن لباس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
خب عزیزم مطمئنی پدر مادر بچه بعدا نخان بچشونو ببینن؟؟کاش از بهزیستی میگرفتی

۲ ساله پدر مادرش نیومدن سراغش 

پدر ازدواج کرده زنشم حاملس

مادرش هم دوبیه دوست پس داره 

قراره امضا از پدرش بگیرم تو محضر از راه قانونی میرم

اره حتما اینکارو بکنین حتی شناسنامه رو به نام خودتون بگیرین پدر مادر قانونیش شما بشین

همه چیزایی ک گفتی عالیه فقط رختخواب یادت نره و یک پتو خیلی نرمالو و عروسک تو بغلی ک بهش عادت کنه

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
اره حتما اینکارو بکنین حتی شناسنامه رو به نام خودتون بگیرین پدر مادر قانونیش شما بشین همه چیزایی ک ...

چند وقتی که پیشم بود پیش دخترم رو تخت میخوابیدن

چند دست بگیرم؟؟؟ ۳ تا کافیه؟؟

نه بابا تو خونه ای حداقل پنج شش دست 

برای بیرون سیوشرت شلوار یا هودی شلوار بهاره حتما بخر

یک کلاه بهاره ک سرما نخوره 

چند دست بگیرم؟؟؟ ۳ تا کافیه؟؟

فعلا اره

ولی خیلی بیشتر از اینا نیازه توخونه

چنددست بیرونی بگیر اگ تابستون میاد صندل بگیر براش

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
چند وقتی که پیشم بود پیش دخترم رو تخت میخوابیدن

بهتره تخت و رختخواب خودشو داشته باشه تو اتاق دخترتون مثلا 

اونم قراره جزوی از خانوادتون بشه باید جای خودشو داشته باشه

ممنون کاپشن هم بگیرم؟

کاپشن بستگی به شهرتون داره به آب و هوا 

اگ زیاد خنک نمیشه هوا تو بهار سیوشرت شلوار تو کرکی کفایت میکنه