2777
2789
عنوان

بچها یه سوال دیگه چی لازم دارم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 24 پست
فعلا اره ولی خیلی بیشتر از اینا نیازه توخونه چنددست بیرونی بگیر اگ تابستون میاد صندل بگیر براش

تابستون نمیاد الانم پیش خودمه هنوز لباس نخریدم براش کلا ۲ دست آورده

تو‌چشات‌معجزه‌میکرد‌حالا‌شدی‌موجب‌این‌درد:)
کاپشن بستگی به شهرتون داره به آب و هوا  اگ زیاد خنک نمیشه هوا تو بهار سیوشرت شلوار تو کرکی کفا ...

اب و هوای شهرمون تقریبا خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب و هوای شهرمون تقریبا خوبه

خب پس سیوشرت شلوار بگیر یا هوی شلوار تو کرکی اگ یوقت هوا سرد شد بچه ی چیزی داشته باشه 

جوراب و جوراب شلواری هم بگیر 

میتونی از لباسهای نو دختر خودت هم استفاده کنی 

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

شوهرتون مشکلی نداشت با بچه پسر عمتون ک بیارینش؟؟

از لحاظ محرمیت مشکلی ندارین؟

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
شوهرتون مشکلی نداشت با بچه پسر عمتون ک بیارینش؟؟ از لحاظ محرمیت مشکلی ندارین؟

شوهر ندارم

طلاق گرفتم ولی وضع مالیم خوبه حوصلش هم دارم حضانت ۲ تا بچهای خودم هم با خودمه

شوهر ندارم طلاق گرفتم ولی وضع مالیم خوبه حوصلش هم دارم حضانت ۲ تا بچهای خودم هم با خودمه

عزیزم ماشالله بهت که انقد قوی و مستقلی

بچه های خودت چند سالشونه؟

دمت گرم واقعا ایول داری ماشالله ماشالله 

دخترم ۷،۸ پسرم ۳،۴

ماشاالله بهت عزیزم انشالله خدا برکت ب جان و مالت بده و بچه های گلتو برات نگه داره عزیزم

شاغلی؟

بله

⁦❤️⁩⁦❤️⁩خیلی خوشحال شدم با خانومی مثل شما آشنا شدم 

انشالله سربلند باشی همیشه