2777
2789

چ کنم دلم آروم شه آرامش داشته باشم حسودی نکنم

شوهرم زیادی ب جاریم رو داده و واسش خرج میکنه اگه اعتراضی کنم هم میگه دختر عمومه جای خواهرمه

دردیست در این سینه که همزاد جهان است .. یاد ندارم مادرم دعام کرده باشه سپیدبخت بشم عوضش وقتی بچه بودم همیشه میگفت روز خوش نبینی💔🥀بخدا ندیدم� شنیده بودم غموغصه آدمو پیر میکنه اما ندیده بودم تا وقتی به خودم اومدم دیدم تو سن کم همه موهام سفیدن و خودم شکسته

این حسادت نیست 

حق با توعه

من باشم شوهرمو جرررر میدادم 😬😬😬

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر خرج کن پولی نمونه.زنگ بزن به جاریت بگو شما وضعیت مالیتون خوب نیست به شوهرش بگه خواسته هاش را براورده کنه

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

تو هم یکی را پیدا کن برات خرج کنه

استغفرالله 😂😂

دردیست در این سینه که همزاد جهان است .. یاد ندارم مادرم دعام کرده باشه سپیدبخت بشم عوضش وقتی بچه بودم همیشه میگفت روز خوش نبینی💔🥀بخدا ندیدم� شنیده بودم غموغصه آدمو پیر میکنه اما ندیده بودم تا وقتی به خودم اومدم دیدم تو سن کم همه موهام سفیدن و خودم شکسته
این حسادت نیست  حق با توعه من باشم شوهرمو جرررر میدادم 😬😬😬

والا دهن باز کنم مقصر میشم چون عروس کوچیکم میگن اومدی بین ماها رو خراب کنی

وااا جلل خالق خدایا منو جاری دار نکن🤲🏻 الهی آمین

اگ اینجوری باشه انشالله 

والا دهن باز کنم مقصر میشم چون عروس کوچیکم میگن اومدی بین ماها رو خراب کنی

والله گندشو در اورده..

بنظرم به بزرگترت بگو باهاش صحبت کنه 

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....
شوهرا هم بی عقل شدن.تو چرا باید واسه زن داداشت که دخترعموته خرج کنی بعضیا دیگه گندشو در میارن

چی بگم والا لذت میبره انگار براشون خرج کنه