2777
2789
عنوان

🐰🌱🌸💫🐇نوروز 1402🌸🌱💫🐰🌿🐇

65 بازدید | 7 پست

سال 1401 با همه بدی ها و خوبی هاش گذشت🥲✨

و صفحه جدیدی از فرصت ها و چالش های جدید برامون باز شد...🐇🤍🌱

امیدوارم امسال جوری همه خستگی ها و غم و غصه های کهنه مون رو بشوره و پاک کنه که انگار اصلا نبودن!🌸

سال نو رو به همتون تبریک میگم و توی سال جدید براتون سلامتی،آرامش، شادی و💸برکت 💸رو آرزو می کنم.😁🫂

نوروزتون پیروز! 

اگه دوست داشتید یکی از آرزوهاتون رو برای امسال بگید

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
شاد بودن عمیق 

آمین

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم خوبی یک تایپک زده بودی در مورد ترک پوستی که گفته بودی روی کمرت داری میشه بودنم چیکارشون کرد ...

سلام عزیزم ممنون.متاسفانه منم مثل شما ترک پوستی رو اون قسمت هم دارم و از همون اول سفید بودن🥲

والا فعلا یه چند ماه دست نگه داشتم ببینم اگه تغییری نکردن برم کربوکسی تراپی(حقیقتا چشمم از کربوکسی تراپی و اینا آب نمیخوره🤦🏻‍♀️)آخه مامانم میگه قبلا ترک پوستی هاش خیلی زیاد بودن ولی الان کمرنگ شدن و تقریبا همرنگ پوستن و معلوم نیستن... 

سلام عزیزم ممنون.متاسفانه منم مثل شما ترک پوستی رو اون قسمت هم دارم و از همون اول سفید بودن🥲 والا ...

باز خوبه خودت میتونی برای خودت خرج کنی 

ولی من که نمیتونم چی 😔اصلا شرایطش نیست برم درمان های کلینیکی رو انجام بدم 

کاشکی لاقل روی باسنم نبود 🙃😔چون من متاهل هم هستم و اعتماد بنفسمو گرفته 

به غیر اینا اگه باردار شم چی اونجا باید برم بمیرم

باز خوبه خودت میتونی برای خودت خرج کنی  ولی من که نمیتونم چی 😔اصلا شرایطش نیست برم درمان های ...

تو این وضعیت خرج چی...کلی چیزای واجب تر هست🥲امیدوارم خودشون کمرنگ بشن

ببخشید میپرسم ولی مگه همسرت به روت آورده؟ آخه میگن برا مردا مهم نیست

تو این وضعیت خرج چی...کلی چیزای واجب تر هست🥲امیدوارم خودشون کمرنگ بشن ببخشید میپرسم ولی مگه همسرت ...

من امیدوارم کلا برن 😬که باید معجزه شه😅برای خیلی ها رفته چون ترک های اونا از اول قرمز یا صورتی بودن ولی اینطور که معلومه سفیدا نمیرن هیچوقت 😔🙃

چند باری بهم گفته که اونجا ترک زده 🙃