2777
2789
عنوان

توروخداکمک کنید تب و لرز بچه

2359 بازدید | 8 پست

دخترم دوسالشه آخرشب بردیمش دکتر چون تب داشت.نیم ساعت پیش رفتم دیدم داره میلرزه و داغه 

یه شیاف گذاشتم واسش و پتو کشیدم روش 

الان لرزش بهتره ولی من خیلی میترسم .چیکار کنم واقعا؟

خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اموزش استفاده از پیاز برای پایین اوردن تب بچه

برای این کار شما نیاز به انجام چند مرحله ساده دارید:

پیاز را بشویید.

.پوست آن را بکنید.

.پیاز را نصف کنید یا به عرض 5 تا 10 سانتی متر برش بزنید. توجه کنید که پیاز را از پهلو برش نزنید بلکه از بالا به پایین ببرید.

طرف برش خورده را روی کف پا قرار دهید.

.برای نگه داشتن پیاز روی پا، از جوراب استفاده کنید.

.پیاز را به مدت 10 تا 20 دقیقه روی کف پا نگه دارید. البته می توان به مدت طولانی تری از آن استفاده کرد اما فراموش نکنید پیاز های تازه عملکرد بهتری دارند.

.در این حین می توانید کف پا را به آرامی ماساژ دهید تا آب پیاز روی پا پخش شود و اثر گذاری آن هم افزایش یابد.

.همچنین می توانید در همان زمانی که برش پیاز را روی کف پا قرار داده اید دراز بکشید و پاهایتان را به سمت بالا ببرید. این کار به تسهیل گردش خون و افزایش اثر گذاری پیاز کمک می کند. 

. در صورت نیاز شما می توانید از برش ها بیشتری استفاده کنید این کار محدودیتی ندارد و برا شما مشکلی ایجاد نمی کند. میتوانید هر 1 ساعت یک بار برش ها را تعویض کنید تا به نتیجه مطلوب برسید.

اموزش استفاده از پیاز برای پایین اوردن تب بچه برای این کار شما نیاز به انجام چند مرحله ساده دارید: ...

کار بیخودین وقتتون و پیازاتونو هدر ندین

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖