تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏
خیلی درون گراست اصلا هیچ جا نمیره اعصاب منو خورد کرده
خب پس
همسرت مثل منه
منم امسال اصلا عید دیدنی نمیرم
فقط من مجردم کسی کاری باهام نداره😁
تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏
تو مجازی شاخ شاخم قشنگ حرفمو میزنم ولی تو جمع حتی سلام علیک کردن هم واسه سخته و خیلی خیلی کم میرم مهمونی
شاید واقعا تو جمع بودن اذیتش میکنه من خودم همینم تو مجازی شاخ شاخم قشنگ حرفمو میزنم ول ...
نه جمع رو دوست داره ولی میگه خونه کسایی ک دوست دارم میام. مثلا نمیشه خونه این خاله ام بریم اون یکی نریم. کلا مثل من ب این چیزا فکر نمیکنه. میگه آدم هرجور راحته باید زندگی کنه. نمیدونم شایدم روش اون درسته