2777
2789

همش سرهچی بحثمون میشه بددهنی هم داره البته بعد اشتی منم بهش دوتا فش میدم دلم خنک میشع .  ولی در کل خسته ام خودمم حامله ام اصلا تو خونه بهم کمک نمیکنه همه کاراشو من انجام میدم خیلی داغونم شماهم از درداتون بگید شوهراتون چجوریه چه اخلاق های داره چیکاکنیم خوب بشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب به حدی حرص م داد اون لحظه گفتم سکته میکنم 

خیییییلی طرف خانواده و جاری مو میگیره با خونسردی تمام حرص م میده بعد بهم میگه تو عصبی 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪

شوهرم عاشق خانوادشه مخصوصا باباش

یعنی باباش بگه زنت ج...ن.....د....ه است میگه حتما هستی!

بخاطر اونا خیلی اذیتم میکنه همش میخاد جوری باشه اونا راضی باشن

اونا هم خیلی دخالت میکنن

شوهرمم همه چیز زندگیمونو میذاره کف دستشون

کلا مشکل باباشه

شوهرمن تو بحث و دعوا و در حالت عادی حتی وقتی حرف برنه 5دقیقه که ازش بگذره اکثر مواقع میگه من نگفتم تو اشتباه میکنی توهمات ذهنب خودتو به من نچسبون اکثر دعواهامون سر این قضسه هست

امشب به حدی حرص م داد اون لحظه گفتم سکته میکنم  خیییییلی طرف خانواده و جاری مو میگیره با خونسر ...

چرا ماها شانس نداریم چرا باید اینقد عضه بخوریم حسرت اینو اون بخوریم کاش خدا یه ادم خوب سرراهمون قرار میده میفهممت

يه اخلاق گند و گوهي كه داره صبح ها بيخودي عصبي ميشه

سر صبح ميرينه تو اوقات من بعد درست ميشه

گند و گوه بعديشم اينه با خانوادش تو يه ساختمان مشترك زندگي ميكنيم خواهر زادش پدر منو درآورده با زقت آمد بيجا

امروز اومده میگه باهام حرف بزن از چی ناراحتی گفتم آر کدومش بگم کدومشو بشمارم برات 

متاسفانه آدمِ هم نیستیم ولی خیلی زود بچه دار شدم نتونستم تصمیم درستی بگیرم 

دخترم خییلی تنها بود تصمیم به اومدن بچه ی دوم گرفتم الان واقعا با بچه هام حالم خوبه 

خودشم میدونه حسم بهش چیه ولی خب فعلا به مرحله ی طلاق عاطفی نرسیدم 

شوهرمن تو بحث و دعوا و در حالت عادی حتی وقتی حرف برنه 5دقیقه که ازش بگذره اکثر مواقع میگه من نگفتم ت ...

وای وای دقیقا ،این حرف آدمو ب مرز جنون می‌رسونه

چرا ماها شانس نداریم چرا باید اینقد عضه بخوریم حسرت اینو اون بخوریم کاش خدا یه ادم خوب سرراهمون قرار ...

امشب از ته دل پشیمون شدم از ازدواج باهاش