2777
2789
عنوان

یبوست کودک دوساله

1469 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها کیا از شربت لاکتالوز برا درمان یبوست کودک دو ساله استفاده کردن دخترم یبدست داره تحت نطر دکتر گوارشه پودر پیدرولاکس وشربت لاکتالوز بهش داده دوهفته قبل مریص شد وبستری بهش انتی بیوتیک تزریق کردن الان یه هفته س مرخص شده ولی با وجود داروها مدفوعش سفت شده دکترش هم بخاطر تعطیلات نیست بهش ساشه بایو کید بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت فیژان بده. شیاف بیزاکودیل. اینا ضرر کمتر دارن 

اینا وابستگی میارن چون حرکات روده رو زیاد میکنن دکتر دخترم این داروها رو داده چون اینا حجم مدفوع رو زیاد میکنه

چند وقت دادید ؟ خوب شده الان؟

تا زمانی که لاکتالوز میدادم در لحظه خوب بود بعد پودر پیدورولاکس دادم چند ماه خداروشکر کم کم بهتر شد،البته دخترم ترس از دفع داشت نگه میداشت واسه همین یبوست میگرفت

تا زمانی که لاکتالوز میدادم در لحظه خوب بود بعد پودر پیدورولاکس دادم چند ماه خداروشکر کم کم بهتر شد، ...

خداروشکر خوب شده دخترمنم خوب پیشرفت داشت این بیماری اومد وسط وبستری شدن از اردیبهشت دکترش کم کم داروهاش رو میخواست کم کنه الان دسترسی به دکترش ندارن