2777
2789
عنوان

ورم ژل گونه و لب

6854 بازدید | 17 پست

سلام دوستان.سه روز پیش ژل لب و گونه و خط خنده زدم .ژل گونه م به صورت دوتا توپ کوچک دو طرف صورتم سفت شده،طبیعیه؟لبم هم سفت شده محل تزریق .کسی تحربه داره راهنماییم کنه لطفا؟

برو ماساژ بده واست 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان سه روز گذشته میشه؟

اره یه هفته بعدش هم میشه ماله من اینطوری بود رفتم ماساژ داد درست شد

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
متوجه نشدم عزیزم.منم سه روز خونه موندم ولی تغییری نکرده؟

دویت منم مثل شما تزریق چونه و خط خنده و لب انجام داده بود خیلی باد داشت و کبود شده بود موند خونه آفتاب بهش نخوره بعددسه روز خوب شد و یخ هم یکم ماساژ داد دکترش گفته بود 

شماهم از دکترت بپرس ببین چی میگه سرخود و بدون اطلاع پزشکت کاری نکن

دویت منم مثل شما تزریق چونه و خط خنده و لب انجام داده بود خیلی باد داشت و کبود شده بود موند خونه آفت ...

درسته .ممنون عزیزم.نمیدونم الان یخ بذارم یا نه ؟،دکترم در دسترس نیست اخه.

درسته .ممنون عزیزم.نمیدونم الان یخ بذارم یا نه ؟،دکترم در دسترس نیست اخه.

یخ نذار پوستتو یه کم چرب کن از بغل تیغه بینی با دو انگشت بکش پایین بعد بکش به سمت گونه دائم انجام بده کاملا گلوله ها باز میشن

نمیشه خودم ماساژ بدم؟

نه برو دکتر یه مایه ای میزنه بعد ماسلژ میده

با یک بار ماساژ درست شد؟داروی خاصی ندادن؟

نه دادو نمیخواد که یه مایه رو میزنه رو پوست و ماساژ میده