2777
2789

من ک دلم خونه 

از صبح هر جا رفتم همه شیک و باکلاس لباس پوشیدن 

اونوقت من چی 

امروز سه بار گریه کردم بخاطر لباسام 

هر چی میپوشم ب جای اینکه خوشتیپ شم بدتر بدتیگ میشم 

قیافم داغونه 

هیکلم داغون تر 

ب همین نور صفحه گوشی قسم 

بچم ب دنیا بیاد زخمیتون میکنم با لباسام و تیپم 

دلم هیکل و قیافه قبلمو میخاد 

ینی امکان نداره کسی منو دیده باشه و نگفته باشه چرا اینقد داغون شدی 

تازه میفهمم چرا میگن بارداری زنو داغون میکنه 

همیشه فکر میکردم مث این فیلم ترکیا ک طرف حاملس و هیکلش تغییری نمیکنه دوران حاملگیم اونجوریه 

گولمون زدن ک با این فیلماشون 😏😏😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راضیم هیکلم بترکه ولی باردار باشم🥲

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

من مثل این فیلم ترکیا بودم تازه لاغر ترم میشدم تو بارداری

خدایا تو خودت شاهد بودی که من چه روزایی رو پشت سر گذاشتم  ولی تو کمکم کردی که از دل اون همه تاریکی نور رو پیدا کنم و به سراغش برم تازه فهمیدم اونهمه تاریکی تو ذهن خودم بوده و هیچ وجود خارجی نداشته الان بدترین مشکلات برام مهم نیست و من خدای خودمو قوی تر از مشکلات میبینم خدایا تنها کسی که میتونم با خیال راحت بهش تکیه کنم خدایا دستمو  رها نکن   
تازه یادم رفت بگم راه رفتنم مث پنگوئن شده 🙄🙄

جای تعجبم اینه یه خانم باردار چرا باید خودشو با مجردا یا کسایی که باردار نیستن مقایسه کنه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

اره گول خوردیم دیگه

یه پروتز گذاشتن رو شکمش مثلا حاملس😑

بعد صورتش دختره ۱۷ساله رو میمونه😐

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

ديگه خيلى حساس شدى عزيزم اينطورام نيس

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
راضیم هیکلم بترکه ولی باردار باشم🥲

ان شاءالله بزودی 🦋

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

بجاش ی قند عسل به دنیا میاری ی فندوق کوچولو 

بزار ب دنیا بیاد خداروشکر میکنی و این روزا رو فراموش میکنی منتظر هستم ک بعد از بارداری زخمیمون کنی شما همینطوری هم ی مامان خوشگلی 🌼💪🙂

غصه نخور بخاطر هورمونا حساس شدی🥲

انسان موجودیست که ساعت ها میشینه با جدیت و تمرکز بالا، به حرف هایی فکر میکنه که هیچوقت قرار نیست بزنه  𝐿𝒾𝓋𝑒 𝒻𝑜𝓇 𝓎𝑜𝓊𝓇𝓈𝑒𝓁𝒻
جای تعجبم اینه یه خانم باردار چرا باید خودشو با مجردا یا کسایی که باردار نیستن مقایسه کنه

اطرافیان عزیزم اطرافیان 

ینی هر کی میبینه میگه چرا اینجوری شدی 

فکر نمیکنن بابا طرف بارداره 

توقع کی داری 

خب معلومه با شکم اندازه قابلمه نمیتونم شلوار شیک و مانتو شیک بپوشم 

الان فقط دنبال راحتیم 

ورم صورت و دماغمم شده قوز بالا قوز 

دماغمم رو همه مسخره میکنن 😫😫😫