2777
2789
عنوان

ازدواج و زندگی❤

266 بازدید | 20 پست

یه خاستگار دارم همدیگه رو واقعا میخوایم

اما مامانم ازش خوشش نمیاد، خیلی مخالفت میکرد بخاطر وضع مالیش ک بدم نیست درحد متوسطه خونه و ماشین داره، ب زور راضیش کردم بیاد برای جلسه ی اول آشنایی بریم بیرون، اونم با مامانش اومد.. 

باهم صحبت کردیم اما مامانم به شدت مخالفه همچنان و چون فهمیده من ازش خوشم اومده روی بیرون رفتنامم حساس شده کفرمو دیگه درآورده، گفت بفهمم باهم چت میکنید دیگه هیچی.. اما من باهاش چت میکنم ولی خیلی میترسم بفهمه جدیدا میرم تو گوشی هی میگه داری چیکار میکنی.. 

ب پسره فرصت داده بره کار و بارشو اوکی کنه دوباره بیاد، البته ب زور من، خیلی باهم بحث و دعوا کردیم اخر گفت من نظری نمیدم اما اگ بری خدایی نکرده بدبخت شدی روی ما حساب نکن.. 

خیلیم روی بیرون رفتنام حساس شده نمیزاره حتی برم سرکارم.. چیکار کنم بنظرتون 

اعصابم خیلی خورده دعا کنید ازدواج کنیم راحت شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم به مراد دلت برسی...

اگر منطقی خوبه و مشکلی نداره   

مامانت میگه چی به زور که نمیشه  حال مالی کسی خوب بشود یا تعقیر بکند یک شبه.

صداقت داشتن به نفع تو هست ببین فقط بهت دروغ نگه کسی 

همین

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
شاید حق با مادرت باشه شما الان از بعد احساسی تصمیم گرفتی،احساسات رو بزار کنار،اگه عقلت هم تایید کرد ...

عقلمم میگ وضع مالی آنچنانی مهم نیست

این اقا درحد متوسطه اما همونیه ک من میخواستم

مامانم خیلی گیره، از طرفیم میخوام فقط خلاص شم

امیدوارم به مراد دلت برسی... اگر منطقی خوبه و مشکلی نداره    مامانت میگه چی به زور که نم ...

اخه الان تو این مملکت ادم صدسالم کار کنه نمیتونه تو بالاشهر خونه بگیره، اونم این اقا مگه الان چند سالشه، همینشم دست باباش درد نکنه ک کمکش کرده

مامانم کلا ادم منطقیی نیست

الانم بفهمه باهاش چت میکنم گوشیمو میگیره

چیکار کنم بنظرت

به کسی که خونه ماشین داره مامانت میگه وضع بد؟ میام اینجا میفهمم باید توقعمو ببرم بالا😐😂

خونش پایین شهره تقریبا

کنار مادرش اینا

اما خیلی شیک و بزرگه

همینشم غنیمته تو این دوره زمونه