2777
2789
عنوان

ای خاک باز سوتی دادم

215 بازدید | 9 پست

بچه ها 🥲 داشتم برا جمع توضیح میدادم که مرغ عشغم میتونه حرف بزنه فقط باید تنها باشه بعد جو گرفته بود یهو یکی گفت چرا ؟ گفتم چون اگه دوتا باشه مشغولن  کلن به حرف تو گوش نمیدن دیگ 🗿 

فاجعه اونجاست دیدم جمع سکوت کردن همه اینور اونورو نگاه کردن فهمیدم چی گفتم 😭💔💔 خدااا کی به من عقل میدی

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه من کم حرفم وقتیم حرف میزنم به یاد موندنی میگم جمع هم همه بزرگتر 

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

بگو منظورم این بود اگه جفت باشن غذا میذارن دهن همدیگه و باهم حرف میزنن 

اخه الان خیلی وقته اون موضوع تموم شده نمیخوام یاد آوری باشه

عیب نداره فدای سرت

قربونت 

اخه من کم حرفم وقتیم حرف میزنم به یاد موندنی میگم جمع هم همه بزرگتر 

من کم حرفم 

اما امان از لحظه ای که حرف زدنم گل کن 

سخت نگیر مشکل اینه ماها کم حرفیم بلد نیستیم چطور صحبت کنیم😂

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن