2777
2789
عنوان

دلتنگی

796 بازدید | 17 پست

برای کسی دلتنگم که شش سال باهاش بودم و الآن سه سال و چهار ماهه که رفته! اون دیگه منو قطعاً فراموش کرده ولی چرا من نمی‌تونم فراموشش کنم و رها بشم؟! کسی هست بتونه راهنماییم کنه که چجوری به حال خوبم برگردم... دلم براش پر می‌کشه...

خسته‌ام، خسته از این‌گونه دوام آوردن! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون هنوزم به فکرشی محبتشو تو قلبت زنده داشتی دوسش داری  اگه تصمیم به فراموشی بگیری قطعا یه سال ...

خیلی تصمیم گرفتم و کلی مشاوره رفتم. نشد که نشد. 

خیلی تصمیم گرفتم و کلی مشاوره رفتم. نشد که نشد. 

کامل کامل که نمیشه ولی اینکه شدتشو کم و زیاد کنی دست خودته باور کن من یه وابستگی و دوس داشتن خیلی خیلی شدید برگشتم 

همینکه تو میگی سه سال و چهار ماه یعنی کاملا تمرکز داری و حواست هس و نمیخوای بی تفاوت باشی هر چقدم تو بگی باز مهمه واست فکر میکنی...نکن

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤
کامل کامل که نمیشه ولی اینکه شدتشو کم و زیاد کنی دست خودته باور کن من یه وابستگی و دوس داشتن خیلی خی ...

آره مهم که برام هست همش منتظر یه معجزه‌م که برگرده و بگه اونم مثه من نتونسته فراموشم کنه... ولی خیال باطله.

می‌شه بهم بگی دقیقا چطوری تونستی بهش دیگه فکر نکنی و بیخیال بشی؟

آره مهم که برام هست همش منتظر یه معجزه‌م که برگرده و بگه اونم مثه من نتونسته فراموشم کنه... ولی خیال ...

همینکه منتظرشی که برگرده چطور میگی فراموشش کردم؟؟ اینجوری باشی ۲۰ سالم که بگذره بهتر نمیشی

آره مهم که برام هست همش منتظر یه معجزه‌م که برگرده و بگه اونم مثه من نتونسته فراموشم کنه... ولی خیال ...

هم منتظر میمونی هم میخوای از یادت بره

قطع امید!!

اولین قدم قطع امیده چقد با امید پوچ بری جلو؟؟

قبول کن که هیچوقت نمیاد اگه اومدنی بود تا الان میومد

هم منتظر میمونی هم میخوای از یادت بره قطع امید!! اولین قدم قطع امیده چقد با امید پوچ بری جلو؟؟ قب ...

چجوری دلتنگ نشم :(((

ببین دیگه تو باید ادامه زندگی رو بدون اون بگذرونی

آینده رو بدون اون تصور کنی

میدونم اینجوری تصوری اصلا برای ایندت نمیمونه

ذوقت به زندگی از بین میره

بی حوصله میشی انگیزه ای نداری

خب اشکال نداره گریه کن غصه بخور ولی بخاطر اینکه هیچوقت نمیاد نه اینکه انتظار بکشی

طول میکشه بهتر شی

زمان میبره ولی میشی عادت میکنی خواسته های حدیدی میاد تو زندگیت بهت قول میدم

چجوری دلتنگ نشم :(((

خب میشی دلتنگ میشی گریه میکنی اذیت میشی

ولی دیگه منتظرش نمون قبول کن نمیاد برای نبودنش تا دلت میخواد گریه کن این راه اخرش تسکین یافتنه

حقایق تلخ رو باید قبول کنی

میفهممت یادمه چقدررر داغون بودم اون روزا تپش قلب و استرس داغونم میکرد کسی بهم میگفت فراموش میکنی خندم میگرفت میگفتم نه عشق من فراموش نمیشه هر کی فراموش کرده حتما اندازه من عاشقش نبود واسش شعر مینوشتم

فکر نبودنش دست و پامو ب لرزه مینداخت

ولی شد چونکه خودم خواستم از اون لحظه روزای بهتر شدنم شروع شد ک دیگه منتظرش نموندم

حقایق تلخ رو باید قبول کنی میفهممت یادمه چقدررر داغون بودم اون روزا تپش قلب و استرس داغونم میکرد کس ...

آخه می‌دونی من شرایطم خیلی با تو فرق داره. من به یه بیماری لاعلاج مبتلا شدم و اون پسر هم تقریبا به همین دلیل ولم کرد و رفت. بیماریم مانع میشه که حالم خوب باشه و به آینده امید داشته باشم... خیلی زجر میکشم، هم زجر بیماری هم زجر طرد شدن از طرف کسی که شش سال میگفت عاشقمه. بهش حق میدم که رفت و به پای من مریض نموند ولی از خدا دلگیرم... چرا من :((

اگه سالم بودم شاید حالم زودتر از اینا خوب شده بود