2777
2789

من💔

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هیچ جا نرفتیم کاملا یه روز عادی بود برامون، به پدر و مادرمم زنگ نزدم ، باهاشون قهرم، این همه زحمت پدرمو کشیدم تو دوران مریضیش به خاطر مادرم با ما قهر کرده، حتی زنگ نزد عید بیاید شهرستان، منم تو خونه نشستم با گوشیم ور میرم با یه دنیا غم

استارتر میدونی اسم خواهرم نوراعه مامانم الان داره میگه ایشالا فدای نورا جووووونممم بشی برینم بهت برینم به دهنت ایشالا بمیری خدایا شکرت نورا رو بهم دادی واااای دارم گریه میکنم قلبم داره میترکه نمیخوام دیگه تو این خونه زندگی کنم هرکی هرچی از دهن کثیفش درمیاد بهم میگه تروجوووووونن عزیز ترین کستون دعا کنید من بمیرم ترو هرکی میپرستید دعا کنید من بمیرم

قطعا بوده،ولی هیچی تودنیا ارزش ناراحتی نداره دنیا محل خنده وتفریح وگذره پس بخند تابگذره😁😘

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
چقدر بدد

دارم آتیش میگیرم همیشه بهم هرچی میگن چند روز گریه میکنم خودم میام آشتی دوباره یه چی دیگه میگن دیگه طاقت ندارم فقط میخوام بمیرم اصلا آروم نمیشم دیگه گز برداشتم با چای بخورم مامانم اومد بهم حمله کرد بگیره گفت تموم کردی مال مهموناس بعد برگشته میگه با تو باید همین اینجوری رفتار کرد