2777
2789
عنوان

اونایی ک میگن النگو خزه

1308 بازدید | 52 پست

چرا من هر کیو تو کوچه و خیابون می بینم النگو دستشونه شماها کجا زندگی میکنید ک النگو نمیندازن 

تو اطرافیانم همه دستشونه 

من خودم دارم ولی نمیندازم

البته کلا طلا نمیندازم چون گم میکنم 

سابقم خیلی درخشانه تو طلا گم کردن 

ما اصفهانیم امروز از صبح بیرون بودم 

هر کیو دیدم النگو دستش بوده

من نمیندازم البته یه تک پوش اینداختم شهر شمام نیستم

یادمه یبار ک بچه بود ارزو کردم زندگیم عین رمان بشه فکر نمیکردم خدا ارزومو برآورده کنه اما الان زندگیم جوری هیجانی شده که اگه یه رمان بود ک میخوندی میگفتی همه اینا تخیلیه و وجود نداره کاش اخر داستانم همونطوری ک میخوام بشه 

من فقط عاشق دستبند و گردنبند و گوشواره ام 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا من از طلا فقط النگوشو دوس دارم.

اونم ۳ تا

بیشترش خزه

مگه ریز باشه

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
هرکی نداره میگه خزه منم میگم ماشین بنز خزه      

حق

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اخه بیشترین ویترین طلا فروشی ها هم النگوه  اگه خزه  ک کسی نباید بخره  پس نبایدم تو ...

عزیزم هر چیزی دوست داری برا خودت انجام بده ول کن مردمو 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

خز که نیست.منتهی بستگی به سلیقه خودت داره. من خودم زیاد دوست ندارم دستم پر کنم! بیشتر دستبند النگویی دوسدارم میذارم دستم، بنگل و یه دستبند ظریف  دوسدارم ساده شیک باشه

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲