2777
2789

سلام خواهرا سال نو مبارک♥️

من ۴ماهه باردارم ۱۵هفتم یه ماهه پیش سرکلاژ شدم(دوختن دهانه رحم) استراحتم ولی عوض ماهم زیادتر شده شکمم بیشتر نشون بده کوچیک تر شده الان فامیلا دیدن منو میگن ۴ماه چرااصلا یذره شکم نداره بنظرتون چرا دلیلش چیه خیلی نگرانم☹️☹️☹️

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین وقتی سونوگرافی همه چیز خوب بوده اصلا اصلا جای نگرانی نداره

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
من شکمم تازه از شیش ماهگی معلوم شد

پس چرا تامنو میبینن میگن ۴ماهته چرا عوض بزرگ شدن شکمت آب شده😩😩

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲

عزیزم جای نگرانی نداره من تا هشت ماه اصلا معلوم نبود باردارم

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

زنداداش من ۹ ماهه بود اصلا معلوم نبود دستشو میزد پشت کمرش شکمشو میداد جلو مس گفت بذار ملت بفهمن من حامله م😂

یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖