2777
2789

سلام خوبی عزیزم ،شما اسم دکتر تو میشه بگید

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بخدا افتضاحه . نه اندازشون شبیه همه سوراخا نه حالتشون حتی از رو به رو بالا پایینم هست😑

سوراخا بینی معمولا هماهنگ نمیشه

خواهرم ۳بار عمل کرد بازم هماهنگ نشد

بلاگرا هم حتی هیمنطورین نگین عابد زاده اون روز دیدم ناهماهنگ بود سوراخا بینش

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

اسی نا امید نباش 

بینی من بعد دو ماه افتضاح تررررین حالت ممکن بود خیــــــــلی بد تر از تو ولی الان بهتره 

ورم خیلی تاثیر داره 

و اینکه هر بدنی یه مدتزمان نیاز داره که حالت عادی بینی مشخص بشه 

من یکیو دیدم از سه هفته چسب نمی زد خیلی خوب شده بود بینیش ولی منه بد بخت بعد پنح ماه تااازه داره بادش می خوابه 

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090
اسی نا امید نباش  بینی من بعد دو ماه افتضاح تررررین حالت ممکن بود خیــــــــلی بد تر از تو ...

قربونت برم . واقعا مرسی اره ایشالا بهتر شه . هی‌میگم چون انحراف داشتمو پلیپ شاید ورم اون سمتم بیشتره:) خدا از دهنت بشنوه . واقعا ی سریا  حال ادمو بد تر میکنن🥲من تجربه هاشونو خواستم نه این که بیام سرزنش کنن

سوراخا بینی معمولا هماهنگ نمیشه خواهرم ۳بار عمل کرد بازم هماهنگ نشد بلاگرا هم حتی هیمنطورین نگین ع ...

اوهوم من فقط میخواستم ببینم اون افتادگیه بهت. میشه یا نه