2777
2789
عنوان

من و از بچه هام جدا کرد

474 بازدید | 13 پست

سلام دوستان کسانی که تاپیک های منو دیده باشه در جریان زندگیم هستش 

دیشب شوهرسابقم دعوای الکی راه انداخت خواست منو از خونه بندازه بیرون نیومد نخواستم شب عید بچه هامو تنها بزارم

باز امروز الکی دعوا راه انداخت که منو بندازه بیرون منم دیگه خسته شدم از بس به خاطر بچه هام التماس کردم که بی مادر بزرگ نشن ولی اذیت های شوهرم نزاشت منم وسایلم رو جمع کردم اومدم خونه بابام چند ساعته اومدم دلم خونه اشک چشمم خشک نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درود بر شما 

شما حق مادر بودن خاستی ب جا بیاری حتما بچه هات میدونن

ولی جدا کردن هم خیلی جالب نیست حتما یه جایی چوب این کارش بخودش میخوره.

ایشالله همیشه سلامت باشی

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
شاید میخاد ازدواج کنه میخاد شما نباشین کاش یه خونه بگیری با بچه ها😔💔

بچه هارو نمیده گرو کشی میکنه که التماسش کنم واسه بچه هام

بچه هام یکی 3 سالشه یکی 2 سال خیلی کوچیکن

بچه هارو نمیده گرو کشی میکنه که التماسش کنم واسه بچه هام بچه هام یکی 3 سالشه یکی 2 سال خیلی کوچیکن

خواهش میکنم تنهاشون نزار 

با نرمی با شوهرت رفتار کن

برادر زاده من بچه طلاقه به خدا هزار جور مشکل داره

شاید تواین مدت خدا نظری کردو با نقاط ضعف همدیگه کنا اومدین و رجوع کردین

خواهش میکنم تنهاشون نزار  با نرمی با شوهرت رفتار کن برادر زاده من بچه طلاقه به خدا هزار جور م ...

چیکار کنم دیگه هرکاری کرد کوتاه اومدم کتکم زد خیانت کرد بارها از خونه انداخت بیرون توی خیابون کتکم زد دیگه چیکار کنم؟؟ انقدر زدتوی سرم مثل میخ رفتم توی زمین

اگه توی ذهنش باشه به هر طریقی این اتفاق بیوفته، در نهایت با رفتار و عملش تلاش میکنه که کاری که تو ذهنشه عملی کنه.

ضمن اینکه اگه مشکلی برای انسان بوجود میاد حتما خدا یا راه حلش رو جلو پامون میزاره یا صبر و تحمل  اون مشکل.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل