2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من رفتم برای اموزش افتضاح همه محصولات برند وخوب رو رد میکنه ومحصولات خودش رو معرفی وتبلیغ میکنه بیزینس اصلیش فروش محصولاتشه  ک فقط اینا خوبن بااینا کارکنید وکسایی ک مبتدی باشن وبرند نمیشناسن گول میخورن  و 30 تومن بهم  جنس بی کیفیت وچینی دادک میشد باهاش متریال خوب وبرند خرید ازقدیم گفتن ارزونی بی حکمت نیست گول اقامت رایگان ومدل و اینارانخورین پولتونو دورمیریزین  

واقعا؟؟؟؟؟ چیزی هم یاد گرفتین؟؟یعنی فقط محصولاتی که معرفی کرد بد بودن؟

ن هیچی فقط تبلیغ وتعریف ازموادش. متریال ومواد خیلی توی میکاپ مهم وتاثیر داره وگرنه سایه هایی ک یاد داد رو توی اینیستا همه ی پیجا دارن رایگان اموزش میدن. مهم تکنیک استفاده ازمواد مصرفی هست ک میکاپ کاراستفاده میکنه مثلا برای هرپوستی چه کرمی روچطور باید استفاده کرد 

ن هیچی فقط تبلیغ وتعریف ازموادش. متریال ومواد خیلی توی میکاپ مهم وتاثیر داره وگرنه سایه هایی ک ...

آها ممنون عزیزم 

اتفاقا منم خواستم برم پیشش ولی گفتم صفر تاصد تو شهر خودمون برم بعد آپدیت برم پیشش

خیلی شوکه شدم از حرفاتون همه ازش تعریف کرده بودن😢

آها ممنون عزیزم  اتفاقا منم خواستم برم پیشش ولی گفتم صفر تاصد تو شهر خودمون برم بعد آپدیت برم ...

خواهش میکنم اخه اکثرا مبتدی هستن نمیدونن مثه خودم وبا برند کارنکردن ماتوی خوابگاه برای تمرین ی خانم سالن دارهم اومده بودن نصف صورت با مواد ما کارکرد نصف صورت با مواد خودش و اونجا تفاوت فهمیدیم. کسی ک ناراضی استوری ازش نمیگیرن من وچندتا ازهنرجوهاک ناراضی بودیم بلاک کرد

آها ممنون عزیزم  اتفاقا منم خواستم برم پیشش ولی گفتم صفر تاصد تو شهر خودمون برم بعد آپدیت برم ...

ن اصلا نرو مثلا هورا بهاجی ک صرفا اموزشگاه نداره خودش عروسکار درکنارش یاد میده یا هستی بابایی  یگانه قبادیم خیلی دلسوز وخوبه کار پوستش عالیه سالن نگین  هم اموزشش خوبه توی اسلامشهر   

خواهش میکنم اخه اکثرا مبتدی هستن نمیدونن مثه خودم وبا برند کارنکردن ماتوی خوابگاه برای تمرین ی خانم ...

آره عزیزم حق با شماست اونایی که هم میان جلو دوربین حتی اگه ناراضی بودن هم نمیگن

ن اصلا نرو مثلا هورا بهاجی ک صرفا اموزشگاه نداره خودش عروسکار درکنارش یاد میده یا هستی بابایی   ...

مرسی از معرفیتون

شیما وفایی و مصی علیپور هم میشناسید اونا اموزششون چطوره؟؟

الان بخش آموزشی مصی مولایی چطور بود؟؟آخه گفتن بعدش میتونید عروس بزنید؟؟

مرسی از معرفیتون شیما وفایی و مصی علیپور هم میشناسید اونا اموزششون چطوره؟؟ الان بخش آموزشی مصی مول ...

شیما وفایی من مجازیشو خریدم  خوب بودهم معرفی موادش هم اموزشش مصی عالیپور نرفتم نمیدونم مصی مولایی اموزشش اینطورک فقط با محصولات خودش کارمیکنه واموزش ی شو دراصل ایشون فقط تبلیغ موادشو میکنه مجازی وفایی خریدم خدایی بهتر بود

مرسی از معرفیتون شیما وفایی و مصی علیپور هم میشناسید اونا اموزششون چطوره؟؟ الان بخش آموزشی مصی مول ...

ببین  انتخاب مدرس خیییلی مهم پس با دقت انتخاب کن کلا هرکجا رفتی احساسی وهیجانی انتخاب وخرید نکن  چون ی اشتباه ممکنه پولت سوخت