2777
2789
عنوان

خواستگار بی توجه دارم چه کنم.

965 بازدید | 33 پست

یه خواستگار خوب برام اومده که شرایطش برام قابل قبوله ولی خیلی بی اهمیت ان. مثلا عیده زنگ نمیزنن تبریک بگن یا میرن چند هفته بی خبر میذارن بعد زنگ میزنن. اعصابم رو این کارهاشون خرد کرده. از شرایط خوبش نمیتونم بگذرم ولی از یه طرف هم این بی توجهی ها رو درک نمیکنم. انگار که بجای دختر خانواده پسر داره ناز میکنه. چیکار کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من معتقدم بعد ازدواج ناز و‌این چیزا معنا نداره، ولی قبلش خوب باید ثابت کنه میخوادت، به نظرم عملی انجام ندید تا اونا انجام ندادن و کلا منتفی بدونید تا اینکه جدی برخورد نکردن، اگه هم دیدید همین منواله رفتار مناسبی ندارن ، کلا منتفیش کنید ، ممکنه دنبال یه کیس دیگه هم همرمان بگردن ببینن کدوم به نتیجه میرسه با توجه به رفتارسون میگم

ببین من معتقدم بعد ازدواج ناز و‌این چیزا معنا نداره، ولی قبلش خوب باید ثابت کنه میخوادت، به نظرم عمل ...

آره درسته باید همین کارو بکنیم.

اگر احیانا دنبالش رو گرفتن بنظرتون از خودش دلیل این بی اشتیاق بودن رو بپرسم؟