2777
2789
عنوان

خواستگار بی توجه دارم چه کنم.

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 33 پست

جواب منفی محکم

تا یادبگیرن آداب و معاشرت چطوره

از الان بی توجه باشن وای به حال بعدا

اصلا هم نگران این نباش که از دستش ندی

یه خانمی اینجا عضو بود لغو شده کاربریش

وگرنه میگفتم تاپیکاشو بخونی

بعد از نامزدی هم اقاهمینطور بی توجه بود

تو دوره نامزدی خانواده ها واسطه شدن و پا درمیدنی کردن براشون

عقد نه ها نامزدی

خب ادم عاقل زندگی که تو مرحله نامزدی اینطور باشه ادامه نمیده

شماکه یه مرحله هم عقب ترین بهتره الان تو همین موقعیت جواب رد بهشون بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره درسته باید همین کارو بکنیم. اگر احیانا دنبالش رو گرفتن بنظرتون از خودش دلیل این بی اشتیاق بودن ...

ببین اینکه خیلی منطقی صحبت کنی که رفتارت چرا اینجوریه که بهترین کاره، ولی سعی کن به نظرم جوری به نظر نیاد که خیلی مشتاقی هرچند بیاد هم مهم میست، بازم کم لطفیه طرفو نشون میده نه مشکل شما رو ، مشتاق بودن به طرف مقابل اصل شکل گیریه یه رابطست تگه اون نیست مشکل از اونه که رابطه ای رو شروع کرده، به نظرم ایده ی خوبی میتونه باشه بپرسی ازش مشکلشو و تکلیف رابطرو بدونی و اگه منتفیه زودتر خبر دار بشی که بقیه کیسات‌از بین نرن و بتونی کس دیگریو‌انتخاب کنی

آخ منم یه خواستگار اینطوری داشتم انگار خیلی به دلشون نبود آخرم به توافق نرسیدیم از اولم اهل ناز خریدن نبودن منم کوتاه نبومدم دیگه هر دو گفته بودیم ک نمیخوایم ولی من توقع نداشتم اونم همینو گفته باشه

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
جواب منفی محکم تا یادبگیرن آداب و معاشرت چطوره از الان بی توجه باشن وای به حال بعدا اصلا هم نگ ...

دقیقا

اعتماد به نفسم اومده پایین از بس حس میکنم اونها دارن به جای ما ناز میکنن

بنظرتون اگر یه بار هم با هم رفتیم بیرون از خودش دلیل این بی اشتیاقی رو بپرسم ببینم چی میگه یا کلا ولش کنم؟

ببین اینکه خیلی منطقی صحبت کنی که رفتارت چرا اینجوریه که بهترین کاره، ولی سعی کن به نظرم جوری به نظر ...

فداات عزیزم. آره یه کم حس میکنم اگر بپرسم چرا اشتیاقی نداری شاید برام زشت بشه ولی بقول شما ایراد از اونه ثانیا منم تکلیفم رو بدونم

دقیقا اعتماد به نفسم اومده پایین از بس حس میکنم اونها دارن به جای ما ناز میکنن بنظرتون اگر یه بار ...

وقتی جواب رد به ایشون بدی

دیگه لازم نیست باهاشون بیرون برید و دلیل کارشون رو بپرسید

ببین ادما تو مرحله نامزدی و خواستگاری سعی میکنن خودشون رو خوب نشون بدن

هر طوری بودن شما ۲۰ ۳۰ درصد بد تر در نظر بگیر  چون واقعیتش همینه

ایشون  با این رفتار دارن نشون میدن براشون مهم نیستی

وگرنه همونطور که الان شما به فکر ایشونی که چرا زنگ نزدن مثلا سال نو رو تبریک بگن

ایشون خیلی علاقمندبودن باید همین حس رو متقابلا داشتن

الان بپرسی فردا پس فردا زیر یه سقف رفتید هم باید بپرسی چرا اون حرفو زدی

چرا اون رفتار رو انجام دادی

چرا این چرا اون

همیشه که نباید از دیگران توضیح بخواهیم

اگه منطقی میخوای فکر کنی و تصمیم بگیری نه احساسی

ایشون مورد خوبی نیست از نظر من

البته زندگی شماست تصمیم با شماست

من بهتون چیزایی که تجربه داشتم رو گفتم

یه نفر هم درست تصمیم بگیره ماهم خوشحال میشیم

عزیزم تا گفتین متوجه شدم اصلیتشون کجایی هست اینا کلا همینن زندگیشون باری به هر جهت هست ما وارد زندگی با کسی نمیشیم عوضش کنیم این قوم بزرگ همینن .به نظرم همین جور که هست قبولش کن بعد توزندگیت اونطور که میخواهی باش ولی بدون این همینه تو همه چی

وقتی جواب رد به ایشون بدی دیگه لازم نیست باهاشون بیرون برید و دلیل کارشون رو بپرسید ببین ادما تو م ...

قربونت عزیزم

ممنونم که وقت گذاشتی

نه موافقم باهات توضیحاتت منطقی بود راست میگی