2777
2789

سلام دوستان عیدتون مبارک باشه 

من چند وقت پیش با پسری که میشناختمش و تو شهر خودمون بود آشنا شدم.اولا هیچ حسی بهش نداشتم ولی آونگ صادقانه دوستم داشت و همیشه اینو بهم میگفت.بعد یمدت رفت اسممو رو دستش تو کرد.من کم کم بهش علاقه پیدا کردم و بعد سه ماه بهش گفتم که منم دوسش دارم و …یمدت با هم بودیم و واقعا همو دوست داشتیم.همیشه واسه من هر کار می‌کرد و باور داشتم از هر کسی بیشتر عاشقه،خلاصه میگذشت و با هم خوب بودیم و همیشه میرفتم ببینمش از هر بهونه ای و برعکس 

تا اینکه خانوادم که متنفرن ازین کارا متوجه رابطم شدن و یه وضعی بود و منم مجبور شدم برا اوضاع خانوادم مدتی کات کنیم 

اول بهش گفتم قبول نکرد هر کار کردم و منم واقعا شرایطش رو نداشتم تا اینکه به فکرم زد سرد رفتار کنم و بعد رفتارام حتی دست به خودکشی زده بود ولی موفق نشده بود تا اینکه بیخیال شد.بعد من یه رفیق صمیمی داشتم که هر از گاهی که با رام مشکل پیدا میکردم دوستم باهامون حرف میزد و حلش می‌کرد درکی همه چیمو بهش میگفتم و ۱۲ سال دوست بودیم

میگذشت و من شب چهارشنبه سوری بهش پیام دادم که بگم مواظب خودش باشه اونم یکم حرف زد گفت بهم آسیب زدی و من واقعا ناراحت بودم و هر کار تونستم کردم که برگرده ولی برنگشت و حق داشت ولی باز بهم گفت دوستت دارم

فرداش رفتم پیش دوستم و همه چیو براش تعریف کردم و اونم همدردی کرد،بعدش با اجازش گوشیتو برداشتم که چشمم افتاد به پیویه یکی و بعد فهمیدم خودشه و اسمشم عاشقانه سیو بود 

دوستم همه چیو بهم گفت 

گفت از اول عاشق رام بوده بعد اینکه با من کات کرده پسره برا فراموش کردن من باهاش رل زده و …سه بار رفته بود پیشش و از لمس و بغل گرفته تا…

رفیق ۱۲ سالم و کسی که واقعا دوسش داشتم بهم خیانت کردن

و الان واقعا داغونم 

بشینم ببینم با همن و درد بکشم؟

چون شبام و روزام داغونه

ببخشید طولانی شد ولی بازم درد من گفتنی نیست:)

نسبت به تو دیگه تعهدی نداره رابطه دوستت هم به شما مربوط نیست

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آونگ همون رامه؟

اون دو تا ارزش ندارن حتی غصه بخوری

با هر دو کات کن

تو تحصیل تا شغل موفق شو 

از خدا هم همسری درجه یک بخواه

اینا بهترین انتقام هست البته انگیزت فقط انتقام نباشه بلکه برای پیشرفتت تلاش کن همین

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
درسته ولی با دل شکسته خودم چیکار کنم؟

عزیزم تو با منطق انتخابت رو کردی و درست هم بوده حالا سعی کن فراموش کنی و خودتو سرگرم کن

ولی مثل اینکه جفتتون همو دوست دارید 

یعنی پسره دوستت رو دوست نداره ولی باهاش تو رابطه اس؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

آونگ همون رامه؟ اون دو تا ارزش ندارن حتی غصه بخوری با هر دو کات کن تو تحصیل تا شغل موفق شو  ...

ببخشید کیبوردم خودش تصحیح کرد 

یجایی تتو منظورم بود کیبورد تو تایپ کرد و بله

ممنون عزیزم بابت راهنماییت

در ضمن فعلا خودت رو درگیر رابطه ی دیگه ای برای انتقام های بچگانه نکن

عزیزم تو با منطق انتخابت رو کردی و درست هم بوده حالا سعی کن فراموش کنی و خودتو سرگرم کن ولی مثل این ...

مثل اینکه 

چون به خودشم گفته بود بخاطر اینه که فراموشش کنم