2777
2789
عنوان

من مامانم رو می خوام.......

227 بازدید | 2 پست

180 روز که ندیدمش ،بوش نکردم ،نمی دونم خاک با اون صورت خندان با بدن نازنینش  چه کرده انقدر ناراحتم که نه میتونم بخوابم ،نه اشک بریزم، هیچ ...

انگار قفل شدم دلتنگی عین حفره می مونه همه چیز رو به داخل خودش می کشونه 

همه خوابیدن از ناراحتی نمی تونم بخوابم...هنوز بهت زدم .....این منم که تاب آوردم ؟!هیچ چیز نتونست آرامم کنه نه خرید شب عید نه هوای سال نو، انگار قلبم مرده احساس می کنم تنها  تو خلا رها شدم بی حس ،بی هدف....

هیچ وقت فکر نمی کردم سرنوشت برای این چنین بخواد مادرم و مادر بزرگم رو تقریبا یک دفعه از دست بدم .....

قدر دور بریهاتون رو بدونید ناگهان زود دیر می شود.

برای منم دعا کنید این روزها سخت محتاج دعا هستم 🙏🏻🙏🏻

به مادرت بگو برات دعا کنه، ببین دعای پدر و مادر بعد از مرگشون بیشتر از زنده بودنشون میگیره، هر حاجتی داری به مادرت بگو برات دعا میکنه و سریع جواب میده، حتما سر خاکش برو و باهاش حرف بزن، اونجا گریه کن تا گریه ی تو رو ببینه، مطمئن باش دعات میکنه، باور داشته باش دعات میکنه.... وقتی به حرف من رسیدی تو هم من رو دعا کن، دعاش برات معجزه میکنه،ببین کی گفتم، ازش آرامش بخواه

به مادرت بگو برات دعا کنه، ببین دعای پدر و مادر بعد از مرگشون بیشتر از زنده بودنشون میگیره، هر حاجتی ...

این که تا الان دوام آوردم قطعا از دعای مادرم مگر من کجا و این همه صبوری،ممنونم از لطف شما انشالله حاجت روایی شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.