2777
2789
عنوان

لرز بدن

2903 بازدید | 32 پست

سلام ضمن عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن سال نو ، از درگاه خداوند متعال برای همگان آرزوی موفقیت و سلامتی دارم.

دوستان بنده صبح که بیدار شدم کمی سردرد داشتم و غروب هم سردرد به همراه کمی سرگیجه و اندکی دل درد داشتم که الحمدلله با چند دقیقه دراز کشیدن بهتر شدم ، الان ناگهان لرزش شدید بدن داشتم و احساس خیلی کم سرما و داغ شدن بدن داشتم ، میخواستم بدونم علتش چیه؟

ممنون میشم راهنمائیم کنید

باتشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه منظورتون از لرزش بدن حالت تب و لرزه 

با این علائمی که گفتید احتمالا سرما خوردگیه.

قرص سرماخوردگی بخورید هر هشت ساعت 

با ویتامین سی

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.
اگه منظورتون از لرزش بدن حالت تب و لرزه  با این علائمی که گفتید احتمالا سرما خوردگیه.  ق ...

حالت تب و لرز هستش بله ولی بنده فقط غروب کمی تب داشتم که خداروشکر تقریبا خوب شد ناگهان همراه با لرزش شدید برگشت

احتمالا مسمومیت غذایی باشه یا اسهال ویروسی یکی از دو حالت

خطرناکه؟

راه درمانش چیه چون چند وقت پیش هم مسموم شدم ولی دل درد خیلی شدیدی داشتم و چند روز طول کشید تا بهبود پیدا کنم ولی این خیلی کم و مقطعی دل درد هست