2777
2789
عنوان

به امید روزی که به ایران برگردن

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 46 پست
همیشه بخاطر امکانات نیست گاهی وقتا بخاطر بی عدالتی بی ارزشی کم توجهی هست که تو کشور ما از این جور خی ...

اگه شجاعی جای سکوت دردت رو بگو و براش بجنگ

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال سال چی بود؟ ببخشید پارسال سال چی بود؟ کی قرار بود سرنگون بشه؟ 😂

کی قرار بود اولین برف رو نبینه ولی برف متری رو دید اونم تو نواحی کویری؟

کدوم ارتش بود که به مردم ملحق شده بود؟

کدوم رژیم بود که تا آبان سقوط می کرد؟

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
اگه شجاعی جای سکوت دردت رو بگو و براش بجنگ

براش میجنگم حتی اگه به قیمت جونم تموم شه حداقل میدونم نسل های بعد ما آزاد زندگی میکنند  

اگه اینقدر شجاع بودی که شروع کردی واینقدر قوی هستی که داری ادامه میدی پس اینقدر لیاقت داری که بهش برسی  تو فقط جا نزن  ❤❤👌👌    میدونم آسوننیست ولی یقین دارم یه روزی بهش میرسم 🤲🤲                                                            خدایا خودت حواست بهم باشه 😍😍😍😍😍               من به خدایی تکیه میکنم که برای شادی و لبخندم همه جوره حمایتم میکند ❤❤❤❤❤
براش میجنگم حتی اگه به قیمت جونم تموم شه حداقل میدونم نسل های بعد ما آزاد زندگی میکنند  

خوبه

کی قرار بود اولین برف رو نبینه ولی برف متری رو دید اونم تو نواحی کویری؟ کدوم ارتش بود که به مردم مل ...

همه اینارو یه روزی میبینیم 

اگه اینقدر شجاع بودی که شروع کردی واینقدر قوی هستی که داری ادامه میدی پس اینقدر لیاقت داری که بهش برسی  تو فقط جا نزن  ❤❤👌👌    میدونم آسوننیست ولی یقین دارم یه روزی بهش میرسم 🤲🤲                                                            خدایا خودت حواست بهم باشه 😍😍😍😍😍               من به خدایی تکیه میکنم که برای شادی و لبخندم همه جوره حمایتم میکند ❤❤❤❤❤
کی قرار بود اولین برف رو نبینه ولی برف متری رو دید اونم تو نواحی کویری؟ کدوم ارتش بود که به مردم مل ...

کل مسئولین هم فرار کردن ونزوئلا 😂 

منتظر السلطنه ( کینگ رضا پهلوی ) هم داره برمیگرده 😂

همه اینارو یه روزی میبینیم 

پیش بینی های ۷۸ و ۸۸ و ۹۸ و ۱۴۰۱ که دروغ از آب در اومد .

به ۱۴۰۲ امید داشته باش . شاید شد 

کل مسئولین هم فرار کردن ونزوئلا 😂  منتظر السلطنه ( کینگ رضا پهلوی ) هم داره برمیگرده 😂

بلیط یه طرفه ی سوگند هم روی میز بود .😂😂

بابک جهانبخش هم از دنیای موسیقی خداحافظی کرده بود فروردین کنسرت داره .

کیمیا گیلانی هم با لباس محلی برگشت به آغوش صداسیما :)

پیش بینی های ۷۸ و ۸۸ و ۹۸ و ۱۴۰۱ که دروغ از آب در اومد . به ۱۴۰۲ امید داشته باش . شاید شد 

شک نکن به امید اون روز    شماهم بشمار 

بلیط یه طرفه ی سوگند هم روی میز بود .😂😂 بابک جهانبخش هم از دنیای موسیقی خداحافظی کرده بود فروردین ...

تازه یک فروردین یعنی همین امروز ، شروین وسط میدون آزادی کنسرت برگزار میکنه 😂

شک نکن به امید اون روز    شماهم بشمار

روز شمار های دروغ که شمردن نداره 

خودت بشمار

تازه یک فروردین یعنی همین امروز ، شروین وسط میدون آزادی کنسرت برگزار میکنه 😂

اوه شت 

کنسرت شروین رو یادم رفته بود 🗿😂😂