2777
2789
عنوان

به امید روزی که به ایران برگردن

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مجبور بودند برند 🤗

هیشکی مجبور به رفتن نیست

بین امکانات و وطن یکی رو باید انتخاب کرد 

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
از بخور بخور میفتی آخه

برو پیش دوستات. سریع.

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
چی میقوله؟؟؟؟

تو رو

هیشکی مجبور به رفتن نیست بین امکانات و وطن یکی رو باید انتخاب کرد  

همیشه بخاطر امکانات نیست گاهی وقتا بخاطر بی عدالتی بی ارزشی کم توجهی هست که تو کشور ما از این جور خیلی زیاده گاهی وقتا نمیتونی دردتو بگی فقط محکومی به سکوت 

اگه اینقدر شجاع بودی که شروع کردی واینقدر قوی هستی که داری ادامه میدی پس اینقدر لیاقت داری که بهش برسی  تو فقط جا نزن  ❤❤👌👌    میدونم آسوننیست ولی یقین دارم یه روزی بهش میرسم 🤲🤲                                                            خدایا خودت حواست بهم باشه 😍😍😍😍😍               من به خدایی تکیه میکنم که برای شادی و لبخندم همه جوره حمایتم میکند ❤❤❤❤❤