2777
2789
عنوان

شماهم تجربه کردین یا فقط منم؟

133 بازدید | 6 پست

من دلم همیشه واسه عموم که قبل از اینکه من به دنیا بیام تنگ میشه،کلا یه حس دلتنگی و دوست داشتن خاصی نسبت بهش دارم:)این عادیه به نظرتون؟

حالا که تا اینجا اومدی واسه سلامتی و ظهور امام زمان یه صلوات بفرست🤍♥️
دلت واسه چیش تنگ میشه ؟ چون قبل اینکه تو بدنیا بیایی مرده؟؟؟

😂نمیدونم،فقط میدونم همیشه دلتنگشم😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ذهنت در گیر نکن همه ما یه وقتایی گریمون میگیره ولی نمیدونیم چرا یه وقتایی می خوایم قهر کنیم ولی نمیدونیم چرا دلتنگ یه فرد خاص میشیم نمیدونیم چرا ولی به قول مامانم همه ما خود درگیر هستیم😂

عزیزم ذهنت در گیر نکن همه ما یه وقتایی گریمون میگیره ولی نمیدونیم چرا یه وقتایی می خوایم قهر کنیم ول ...

😂این که ارع ولی اینش واسم جالبه که من حتی عمومو ندیدم و قبل از دنیا اومدن من مرده ولی نمیدونم چرا خیلی دوسش دارم و دلتنگش میشم😂همیشه واسم سواله این