اولین سال جدید بدون پدرم . خیلی سخته بخاطر نبودنش سفره هفت سین هم پهن نکردم روح تمام پدران آسمانی شاد روح تمام اموات شاد .
پدرم عيدت در آسمانها مبارک
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اولین عیدی رو پدرم تو میدادی بهم امسالم عیدی رو با به خواب اومدنم حساب کن
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
منم پدرم چند روز پیش فوت کرد و با فوتش برام این حقیقت روشن شد که اصلا مرگی وجود نداره چون هیچ انسانی از بین نمیره و همچنان حضور دارند....تموم کسایی که از دست دادیم در آغوش خدا هستند و فاصله ی ما با اونا فقط چند دقیقه هست.....شک ندارم تموم کسایی که جسمشون درکنار ما نیست خودشون در کنار ما و سفره ی هفت سین حضور دارند.....هیچ اتفاقی در این عالم جز برای سعادت و خوشبختی ما نیست..
سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید. https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم پدرم چند روز پیش فوت کرد و با فوتش برام این حقیقت روشن شد که اصلا مرگی وجود نداره چون هیچ انسانی ...
روح پدرتون شاد پدر منم ۱۰ ماهه فوت کرده اوایل مغزم از اینکه تو شوک بودم کار نمیکرد الان چند ماهه میبینم زندگی بدون پدر هیچه .کاش جدایی وجود نداشت
ممنونم بهترین ها تو سال جدید تقدیم شما از ته دل آرزوی خوشبختیت رو دارم
روح پدرتون شاد پدر منم ۱۰ ماهه فوت کرده اوایل مغزم از اینکه تو شوک بودم کار نمیکرد الان چند ماهه می ...
ممنون..خدا رحمت کنه پدرتون رو که قطعا زیر سایه ی رحمت خدا هستند.....اصلا کسی از ما جدا نمیشه چون وجودشون هنوزم حضور داره و این جسم فقط یک لباسه که کنار میره ...این حرف من نیست حقیقتیه که هست و میتونید این وجودِ بینهایتِ درونتون رو حس کنید..
سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید. https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587
ممنون..خدا رحمت کنه پدرتون رو که قطعا زیر سایه ی رحمت خدا هستند.....اصلا کسی از ما جدا نمیشه چون وجو ...
ممنون از حرفاتون واقعا یکم حالمو بهتر کردید بهترینها نصیبت
من ختم کامل قران انجام میدم برا اموات اگه خواستین درخدمتم؟ اونجا هم لایک کردی میخوایی؟
عزمزمه من اونقدر دست بالم باز نیست خودم میخونم