2777
2789

اللهم صل علی محمد وال محمد

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نزدیکه تحویل ساله هفت سلام رو با زعفرون بنویس در ظرفی توش آب بریز بعد از تحویل سال از اون آب ب ...

الان پیشم نیس

خودمم شهرستانم

فقط کلمه سلام رو بنویسم

با زعفرون بنویسم رو کاغذ بعد بشورم اون ابو بهش بدم

هیچ ذکری ندارع؟

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
آخه چی شده؟

مشکل گفتار داره و کم شنواس

داره بزرگ میشه و روز ب روز گوشه گیر تر

الان پیشم نیس خودمم شهرستانم فقط کلمه سلام رو بنویسم با زعفرون بنویسم رو کاغذ بعد بشورم اون اب ...

سلامٌ قولاً مِن رَبِّ رحیم»
اولین سلام سلامی است از جانب پروردگار عالم  به بهشتیان گفته می‌شود؛‌ «سلامٌ قولاً مِن رَبِّ رحیم، از جانب پروردگار [ی] مهربان [ به آنان] سلام گفته می‌شود.»(یاسین/ ۵۰)؛ این‌گونه شنیدن ندای محبوب، ندایی آمیخته با محبت و آکنده از لطف، سرتا پای بهشتیان را غرق سرور می‌کند که یک لحظه آن بر تمام دنیا و آنچه در آن است برتری دارد و این‌گونه ندایی بر می‌خیزد که «سلام بر شما ای بهشتیان»، نظر لطف خداوند چنان بهشتیان را مجذوب می‌کند که از همه چیز جز او غافل می‌شوند و همه نعمت‌های بهشتی را در آن حال به دست فراموشی می‌سپارند.

«سلامٌ علی نوح ٍ فی العالمین»
دومین سلام به نوح(ع) است «سلامٌ علی نوح ٍ فی العالمین، درود بر نوح در میان جهانیان»(صافات/ ۷۹)؛ سلام به پیامبری که هزار سال صبر کرد تا به معبود خویش برسد و این‌چنین، سلامی به وسعت همه عالم به نوح می‌شود، نه تنها همه انسان‌ها، بلکه عوالم فرشتگان و ملکوتیان را نیز در برمی‌گیرد.

«سلامٌ علی اِبراهیم»
سومین سلام خطاب به ابراهیم(ع)، حبیب خداست «سلامٌ علی اِبراهیم، درود بر ابراهیم»( صافات/ ۱۰۹)؛ همان که تنها برای جلب رضایت خدا فرزندش را به قربانگاه می‌برد، همان که صبر و بردباری‌اش را خداوند در قرآن می‌ستاید، سلام بر آن بنده مخلص و پاک.

«سلامُ عـَلی موُسی و هارون»
چهارمین سلام را بر موسی(ع) و هارون(ع) می‌کنیم، «سلامُ عـَلی موُسی و هارون، درود بر موسی و هارون» (صافات/ ۱۲۰)؛ همان‌ها که خداوند در آیات قبل از سلام می‌فرماید «ما این دو برادر و قوم آن‌ها را از اندوه بزرگ رهایی بخشیدی، ما آن‌ها را یاری کردیم تا آن‌ها بر دشمنان نیرومند خود پیروز شدند، ما به آن دو کتاب آشکار دادیم، ما آن دو را به راه راست هدایت نمودیم، ما ذکر و یاد خیر آنها را در اقوام بعد باقی و برقرار ساختیم و بعد خداوند با یادآوری نعمت‌هایی که به آن‌ها ارزانی داشته است، سلام می‌کند سلامی از ناحیه پرودگار بزرگ و مهربان.

«سلامُ علی آلِ یاسین»
پنجمین سلام مخصوص آل یاسین است، « سلامُ علی آلِ یاسین، درود بر پیروان الیاس» (صافات/ ۱۳۰)؛ او که خداوند در سوره صافات، آیه ۱۲۹ درباره‌اش می‌فرماید: ما نام نیک الیاس را در میان امت‌های بعد جاودان کردیم.

«سلامٌ عـَلیکُم طِبتُم فادخـُلوُها خالدین»
ششمین سلام را به بهشتیان عالم می‌کنیم «سلامٌ عـَلیکُم طِبتُم فادخـُلوُها خالدین، سلام بر شما، خوش آمدید، در آن درآیید [و] جاودانه [بمانید]» (زمر/ ۷۳)؛ این سلام زمانی است که بهشتیان وارد بهشت می‌شوند و در این هنگام نگهبانان بهشت و آن ملائک رحمت به آن‌ها می‌گویند: سلام بر شما، گوارا باد این نعمت‌ها بر شما، داخل بهشت شوید و جاودانه بمانید.

«سلامُ هیَ حتّی مَطلَعِ الفـَجر»
آخرین و هفتیمن سلاممان را بر شب قدر می‌کنیم «سلامُ هیَ حتّی مَطلَعِ الفـَجر، [آن شب] تا دم صبح، صلح و سلام است»(قدر/ ۵)؛ این آیه، در توصیف شب قدر است. آن شبی که قرآن در آن نازل شده و عبادت و احیای آن معادل هزار ماه است، خیرات و برکات الهی در آن شب نازل می‌شود و رحمت خاص الهی شامل بندگان می‌گردد.

سلامٌ قولاً مِن رَبِّ رحیم» اولین سلام سلامی است از جانب پروردگار عالم  به بهشتیان گفته می‌شو ...

اینا رو بنویسم؟؟؟؟

حتما باید قبل تحویل سال باشه

بعدا نمیشه

ببحش انقد سوال میپرسم داره دلم میترکه براش

اینا رو بنویسم؟؟؟؟ حتما باید قبل تحویل سال باشه بعدا نمیشه ببحش انقد سوال میپرسم داره دلم میترکه ...

عزیزم اون آیه های سلام که آبی رنگه با زعفرون بنویس در یک ظرف کاسه ای بعد داخل اون ظرف آب بریز بذار تا بعد از سال تحویل تو گوگل هم سرچ کنی هست

نتم امشب ضعیفه شما ببخشید

آخه الهی بچه یه جاریم اینجور بود سمعک گذاشتن گفتار درمانی بردن خوب شد من بهت قول میدم خوب میشه 

سمعک میزاره گفتار درمانی ام رفته قبلا 

الان دیگ بزرگ‌شده

دکتر میگن ب مرور خوب میشه

اره باید برای تحویل سال نوشته باشی

نگا کردم 

مرسی عزیزم 

خیر ببینی 

انشالا داداشی منم خوب بشه

ممنون

نگا کردم  مرسی عزیزم  خیر ببینی  انشالا داداشی منم خوب بشه ممنون

فدات شم عزیزم ان شاءالله خوب میشه اصلا نگران نباش بسپار به خدا روال درمانشم مرتب انجام بدید حتما درست میشه به لطف خدا❤❤❤