2777
2789
عنوان

دعا برای سال جدید

75 بازدید | 11 پست

بچه ها بیاین برای سال جدید هر کدوم یه دعا بکنید

اول خودم 

امیدوارم توی سال جدید امید به زندگی زیاد بشه که دیگه توی سایت تاپیک خودکشی نبینیم

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم توی سال جدید هیچ بیماری دغدغه هزینه درمان نداشته باشه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

اونقدر سختی کشیدم تو زندگی ک دیگه هیچی شادم نمیکنه.انشاالله توی سال جدید دلخوشی هاتون ریشه دار باشه♥️

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  
اونقدر سختی کشیدم تو زندگی ک دیگه هیچی شادم نمیکنه.انشاالله توی سال جدید دلخوشی هاتون ریشه دار باشه♥ ...

امیدوارم شادی به دل همه بشینه

هر کی مریضه سلامتیشو به دست بیاره

هرکی کنکوریه به هدفش برسه

هرکی بیکاره کار پیدا کنه

هرکی چیزی یا کسیو از دست داده خدا دلشو اروم کنه و بهترشو بهش بده

و عزیز ترینای هر کسو براش حفظ کنه خدا

بار سنگین گذشته ها رو از رو دوش خیلیا برداره و برای تموم سختیایی ک هرکدوم کشیدیم یه روشنی ببینیم:) ✨

امیدوارم هیشکدوم تصمیم غلطی نگیریم و رو به بهتر شدن بریم🌊

امیدوارم شادی به دل همه بشینه

انشاالله عزیزم♥️

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون