لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
منم یادم رفته بود یک جلسه سه ساعته ۳۰۰ دادم خمین دو ماه پیش
کلا راننده شدم 😃
یعنی لمش دستم اومد
دخترم و پسرم تنها دارایی من در این دنیا هستن فقط اهنگهای armin2afm و طلیسچی آرومم میکنه خدایا ممنون بابت همه مهربونیات هرکسی امضام رو خوند صلوات بفرسته تا شوهرم دست از سرم برداره هر چه زودتر و بره پی لیاقتش ازش خسته هستم هیچوقت دیگه نمیخوامش. باورم نمیشه دیگه هیچ مهری بهش باقی نمونده در قلبم خدایا شکرت..
دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی میشود 👿😈