2777
2789

الان بابام میخواد براش ماشین بخره خواهرم رانندگی بلد نیس چون چندساله پشت فرمون نرفته

اموزشگاه رانندگی بره بهش یاد میدن؟؟

هزینه ش جلسه ای چقدر میشه؟چند جلسه باید بره؟

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

با بابا یا داداشت برن جای خلوت بهش یاد بدن از اول

راه میفته باز

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلسه ای ۲۰۰

مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

منم یادم رفته بود یک جلسه سه ساعته ۳۰۰ دادم خمین دو ماه پیش 

کلا راننده شدم 😃

یعنی لمش دستم اومد 

دخترم و پسرم تنها دارایی من در این دنیا هستن   فقط اهنگهای armin2afm و طلیسچی آرومم میکنه    خدایا ممنون بابت همه مهربونیات   هرکسی امضام رو خوند صلوات بفرسته تا شوهرم دست از سرم برداره هر چه زودتر و بره پی لیاقتش ازش خسته هستم هیچوقت دیگه نمیخوامش. باورم نمیشه دیگه هیچ مهری بهش باقی نمونده در قلبم خدایا شکرت..
شهرما۱۹۰ هرجلسه

برا این که باهامون کار کنن انقدر میگیرن؟؟

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
با بابا یا داداشت برن جای خلوت بهش یاد بدن از اول راه میفته باز

بابام حوصله نداره🥲😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط تو رو خدا اول یاد بگیره درست و حسابی بعد بشینه پشت فرمون  عجب بابای خوبی🥲

خواهرم داره جدا میشه

دیگه بیشتر هواشو داریم

الانم چندماهه میره سرکار 

بدون ماشین سخته براش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم یادم رفته بود یک جلسه سه ساعته ۳۰۰ دادم خمین دو ماه پیش  کلا راننده شدم 😃 یعنی لمش دستم ...

خیلی خوبه

افرین👌

1
5
10
15
20
25
30
35
40