2777
2789
عنوان

چه کنم پیشنهادبدید

68 بازدید | 6 پست

سلام خانوما من یه نامزددارم که ازهمون اول بدش میومد با پسر حرف بزنم یا حتی جواب سلام بدم وخیلی غیرتیه وعصبی   ولی رفیق صمیمیم رو مخم رفت و منو برد با دوستای مذکرش بیرون وبینمون به هم ریخت رفاقت ۷ سالمون و ب نامزدم گف اینو وخیلی شر شد و حالا من همون موقعه میدونستم  اشتباه کردم وپشیمون شدم الان تو دعوا هی اونو میکوبه توسرم چیکارکنم 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۴
0
0%
۴
0
0%
۳
1
100%
۴
0
0%

هیچ کار

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک : نامزد مثلا غیرتیتو خط بزن.

دو: با اون دوستت قطع رابطه کن.

سوم: وقتی به کسی متعهدی بدون اینکه بهش بگی لزومی نداره چون جمع مختلط شرکت کنی.

چهارم: خودت خواستی بری و دوستت گولت نزد

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
یک : نامزد مثلا غیرتیتو خط بزن. دو: با اون دوستت قطع رابطه کن. سوم: وقتی به کسی متعهدی بدون اینکه ...

میدونم که اشتباه کردم قطع رابطم کردم وخیلی حرفا و کارا پشت سر من زده بود بلاهای بدی سرم اورد رفیقم خانوادمم ازاول میگفتن باهاش بهم بزن و فلانه ولی من نشناخته بودمش