من وقتی یکاری میکنم یا سوار ماشین میشم دلدرد میگیرم
وقتی استراحت میکنم رفع میشه
از چی میتونه باشه
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
ولی ماما گفت ربطی به جفت نداره بعضی ها اینطورن تا آخر بارداری این درد ها همراهتن
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
دل دردم تازگیا شروع شده وقتی زیاد فعالیت دارم درد میگره
من در این حد نیستم ولی وقتی فعالیت دارم دل درد میگیرم با استراحت خوب میشه جفتمم قدامیه
من سیو پنجم یادمه از پونزده هفته درد داشتم خیلی ترسیده بودم دکترم گفت جنین داره وزن میگیره
ماشالله خدا حفظش کنه نی نی کوچولوتو
پس چیزی نمونده تا زایمان
راستی حرکاتشو چند هفته احساس کردی
سونو رفتی تا بینی جفت کجاس؟ من در این حد نیستم ولی وقتی فعالیت دارم دل درد میگیرم با اس ...
رفتم ان تی
ولی متاسفانه در مورد جفت هیچی ننوشت
الان منتظرم هفته دیگه برم انومالی ببینم چی میگه
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁