2777
2789
عنوان

بوی بدسبزه روجطورازبین ببرم؟

91 بازدید | 11 پست

سبزه گندم کاشتم خیلی خوشگل شدن ولی بوی گند گرفتن جوریکه نمیشه بزارم توخونه بوش میپیچه نمیدونین چکارشون کنم؟ 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریشه هاشو بشور ظرفشو بشور وقتی آب میدی ظرفشا خالی کن آب نمونه توش

بشورمش بوش میره؟ 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

[QUOTE=280775103]فکر نکنم کامل بره ولی امتحان کن دیگه تهش یکم عطر بپاش روشون😂🤌[/QUOTE

😆😆بوی گند وبوی عطر

سلام عزیزم سال نوت مبارک باشه انشالله سالی پر از دلخوشی باشه براتون. ببخشید اینجا مزاحم شدم. در مورد پسرم راهنمایی میخواستم ازتون. حساسیت به پروتیین گاوی داره و پنج ماهشه. تا هفته قبل شیر خودمم میدادم و شیر پپتی به عنوان کمکی ولی مریض شدم دیگه نتونستم شیر خودم بدم الان فقط پپتی میدم. علامت پسرم هم کیپ شدن بینی و مدفوع خلطی هیت. خواستم بپرسم کوچولوی شما کی درست شد شکر خدا ?

سلام عزیزم سال نوت مبارک باشه انشالله سالی پر از دلخوشی باشه براتون. ببخشید اینجا مزاحم شدم. در مورد ...

پسرمن الان چهارسال ونیمشه من تایک ساله اصلا خودم لبنیات وگوشت گاو هرچی داخلش شی داشت مثل بيسکوئيت کیک اینانخوردم حتی سویا نخوردم به بچم هم ندادم ازیکساله کم کم شروع کردم دادن شما خودت چون شیرش نمیدی لازم نیست خودت رژیم بگیری ولی به بچه نده فعلا تایک سالگی و ببرش دکتر شیرخشک رژیمی براش بنویسه