2777
2789

دوستان من دوروز پیش رفتم اتاق فرار بعد اونجا خیلی دویدیم،خلاصه الان تمام عضلات بدنم دچار گرفتی شده،بقول خودمان کرمانشاهیا جمام شدم😂توروخدا اگه راهکاری دارین بگین 

منتها ماساژ و اینا نباشه 😂ای دم عیدی که جایی باز نیس😂🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیروکسی کام از داروخانه بگیر بزن 

روی بخاری یه تیکه پارچه گرم کن ببند همونجا که درد میکنه

کیسه آب گرم هم خوبه

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

قرص نوافن  ترکیبی از ژلوفن، استامینوفن و کافئین. یکی بنداز  بسته ای 14 تومنه  یکی ...

من کل زندگیم درحال نوافن خوردنم😂🤦‍♀️نمیدونستم بدرد اینم میخوره،چشم .مرسی ک گفتی😍

آدرس ش رو میشه بگی منم کرمانشاهی ام خیلی هیجان رو دوست دارم اگه دوست داری یه کم در موردش توضیح بده ک ...

یکم پایین تر از پارک معلم تو فرهنگیان قاز یک،روبرو نمونه دولتی حضرت فاطمه(مریم مقدس سابق)اونجاس ،دیوارشو سیاه کردن شبی بتمنه😂😂ولی یجا دیگه رفتیم به نظر من اونجا جالب تر بود .ولی دوستام میگفتن این بهتره اگه خواستی ادرس اونم بهت بدم