2777
2789

من اومدم ایده بگیرم

هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم  ............................................ کودک که بودیم چه دلهای بزرگی داشتیم اکنون که بزرگیم چه دلتنگم .کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را میتوان از نگاهش خواند اما اکنون اگر فریاد هم بزنیم کسی نمی‌شنود و دل خوش کرده ایم که سکوت کرده ایم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم هنوز نچیدیدم

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

من الان دغدغم سفره هفت سین نیست 

اینکه شب عیدی بابام سکته نکنه 

سه روزه فشارش بالا میره جوش میکنه چون حقوقشو ندادن چیزی برای پذیرایی نگرفته 

زن و بچش لباس نگرفتن

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
من الان دغدغم سفره هفت سین نیست  اینکه شب عیدی بابام سکته نکنه  سه روزه فشارش بالا میره ...

الهی هیچ پدری شرمنده نباشه 

باعث بانیش لعنت بشن چقد پدرا مظلومن

برای آرامش دلم و خونه م ی صلوات میفرستی❤