2777
2789
عنوان

میگرن چشمی

202 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها 

میگرن چشمی میدونید چیه ؟؟؟ 

من از هفته ۳۳ بارداری چند باری این حالت بهم دست داده که : دیدم یه ذره کم میشه بعد یه خط نامریی هلالی لرزان میاد تو دیدم حتی وقتی چشممو می‌بندم هم میبینمش .. 

کسی بوده مشکل منو داشته باشه ؟ 

پنج روزه زایمان کردم الان باز دیدم ولی با شدت کمتر 

دیروز هم جرقه های نور دیدم و بعدش چندتا هاله تاریک اومد تو دیدم 

میترسم طوریم بشه کور بشم بچمو نبینم یا اینکه مریضی چیزی داشته باشم نتونم بچمو بزرگ کنم 😭

توروخدا اگه کسی مثل من بوده کمکم کنه 

الآنم زایمان کردم بعدشم که تعطیله دکتر هم نیس 

برو چشم پزشک عزیزم .خدایی نکرده اینا علایمه جدا شدگی شبکیه اس اگر نری درمانش کنی واقعا ممکنه دیدت از بین بره.منم علایمو داشتم رفتم لیزر کردم .خدارو شکر فعلا گفتن از پیشرویش جلو گیری شد.

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه الان من با به بچه کوچیک چیکار کنم آخه خدا

عزیزم چطوری رفتی نگرانتم؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

سلام عزیزم

شما برای مشکلت رفتی دکتر؟ منم اینجوری شدن خیلی میترسم

ممنون میشم جواب بدی

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
سلام عزیزمشما برای مشکلت رفتی دکتر؟ منم اینجوری شدن خیلی میترسمممنون میشم جواب بدی

سلام عزیزم من الان پیامتو دیدم .. من خوب شدم 

کاری نکردم فقط دکتر رفتم و چشمام ضعیف شده بود همین