month_night مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 112 عنوان رنگ مو فانتزی 2275 بازدید | 15 پست کسی اینجا رنگ مو فانتزی گذاشته؟ بدون اینکه دکلره هم کنید جواب میده؟ یا حتما باید دکلره کنید من هنوز آخرین تماس چشمیمون رو به یاد دارم. 1401/12/29 | 12:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delbar997i عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 5691 واکس مو رنگی و گچ مو روموتیره جواب میده ولی رنگ دکلره میخاد
سفید_مایل_به_سیاه عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 1019 من پودر بنفش گرفته بودم، با اکسیدان قاطیش کردم زدم نوک موهام بدون دکلرهدو ساعت اول بنفش بود ولی بعدش شرابی شد، تا دو سه هفته هم موند قشنگالبته موهای من طلاییه خودش، نمیدونم واسه موی مشکی چطور میشه قسمت این بود که از دفتر پرواز بلند به من خسته به جزء چشم پریدن نرسد :) فعلا بخند قشنگم، نوبت منم میرسه :)
bestyfriends عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 1451 من رفتم آرایشگاه پایین موهامرو بنفش کردم شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗
month_night مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 112 من رفتم آرایشگاه پایین موهامرو بنفش کردم بدون دکلره؟ و اینکه موهاتون قهوه ای هس؟ من هنوز آخرین تماس چشمیمون رو به یاد دارم.
bestyfriends عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 1451 بدون دکلره؟ و اینکه موهاتون قهوه ای هس؟ من موهام رو بالاش رو رنگ نکردم موهای طبیعیه خودمه مشکیه هر بلایی میخوام بیارم سر پایین موهامهبله بدون دکلره شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗
nrgs83 عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 407 من موهام رو بالاش رو رنگ نکردم موهای طبیعیه خودمه مشکیه هر بلایی میخوام بیارم سر پایین موهامه بله ب ... چقد شد؟!
مرفام عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 1420 بدون دکلره؟ و اینکه موهاتون قهوه ای هس؟ من رنگ سبز زدم،وقتی رفته بودم از مغازه رنگ بگیرم بهم گفتن واسه رنگ فانتزی باید تا پایه ۵اینا دکلره کنی ،دیگه اول دکلره کردم بعد رنگ گذاشتم در اومدقبلا ی بار خواهرم رنگ فانتزی بدون دکلره گذاشت موهاش قهوه ای شد، اونی ک میخواس در نیومد خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید
bestyfriends عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 1451 چقد شد؟! من هقته پیش رفتم پیش دوستم ارایشگاه داره کراتین کردم کوتاه کردم رنگم کردم ۵ میلیون شد شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗
nrgs83 عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 407 من هقته پیش رفتم پیش دوستم ارایشگاه داره کراتین کردم کوتاه کردم رنگم کردم ۵ میلیون شد رنگ رو جدا نمیدونی چنده؟
melikajbb عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 5232 من هقته پیش رفتم پیش دوستم ارایشگاه داره کراتین کردم کوتاه کردم رنگم کردم ۵ میلیون شد من اگه بخوام اینجوری در بیارم حدودا چقدر میشه؟موهام تا کمرمه بعد حتما باید دکلره کنم؟ Army غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم...
nika_bold عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 7876 بدون دکلره نمیشه لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋
nika_bold عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 7876 من پودر بنفش گرفته بودم، با اکسیدان قاطیش کردم زدم نوک موهام بدون دکلره دو ساعت اول بنفش بود ولی بع ... اون پودر رنگیا خودش دکلره توشه لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋
سفید_مایل_به_سیاه عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 1019 اون پودر رنگیا خودش دکلره توشه واقعا؟ آخه من سنم کم بود رنگ کردنی، مغازه دار گفت اگه نمیخواین دکلره کنین میتونین از این پودره استفاده کنین قسمت این بود که از دفتر پرواز بلند به من خسته به جزء چشم پریدن نرسد :) فعلا بخند قشنگم، نوبت منم میرسه :)
nika_bold عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 7876 واقعا؟ آخه من سنم کم بود رنگ کردنی، مغازه دار گفت اگه نمیخواین دکلره کنین میتونین از این پودره استفا ... دکلره توشهاصلا رنگ فانتزی بدون دکلره درنمیاد لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋