2777
2789
عنوان

برای عید چیکارشون کنم

129 بازدید | 10 پست

موهام بلنده..نصفشم دکلرس..رنگ صورتمم سبزس..دلم میخاد از قسمتی که بلند شده دکلره کنم..اما پولی نمونده😂 ..خودم رنگ بخرم بزارم خوب میشه؟ چه رنگی بزنم؟ شما چه رنگی زدید و دقیقا همون در اومد و دوس داشتین؟ مارکشو بگین با قیمتش..مناسب باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچ وقت خودش در نمیاد🗿بلوند روشن و من دوست داشتم برا مامانم گذاشتم 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

الان چون موهات نصفش دکلره هس دورنگ میشع بنظر من موهای دکلره ات رو رنگ فانتزی بزار ب مشکی دی نزن یا میتونی موهای مشکی رو دکلره کن که ی دست بشه بعد رنگ کنی

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️