2777
2789

سلام دوستان 

خواهش میکنم این تاپیک رو جدی بگیرید و بیایید بنویسید 🥺

چه حاجتی داشتید و چه توسلی گرفتید ، برآورده شد یا نه ؟

آیا خوابی هم درموردشون دیدید؟؟

من امروز صبح خواب دیدم که تو خواب شهیدی که اسمش محسنه در نظر یکی از آشناها حاضر شد و یه حرفی بهش زد

ذهنم خیلی درگیره 🥺 میگم شاید باید نذر و توسل کنم بهشون 

ختم نیابتی انجام میدم.خواستی درخواست بده.

چ حرفی زد؟ 

شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا  میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر  خیلی پایین تره   درو که وا کنی  ❤️خدا❤️ پشت دره.....   برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه میدی   خداوند فرمودند با زبانی دعا کنید که با آن گناه نکرده باشید   از دیگران بخواهید برایتان دعا کنند  زیرا با زبان آن ها گناه نکرده اید     با خوشحالی دیگران خوشحال شو نوبت تو هم میرسه😍😉      او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود  گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند      اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید میپرسم چون واقعا نمیدونم متوسل شدن یعنی چیکار میکنید؟

توسل یعنی تو اعتقاد داری شهدا و ائمه زنده اند  و صدای شمارو میشنون

بعد حاجتی که داری رو بخ اونا میگی   تا واست دعا کنن   چون دعای افراد بی گناه یا کم گناه و پاک  زود تر مستجاب میشه

خدا خودشم تاکید کرده به توسل

شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا  میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر  خیلی پایین تره   درو که وا کنی  ❤️خدا❤️ پشت دره.....   برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه میدی   خداوند فرمودند با زبانی دعا کنید که با آن گناه نکرده باشید   از دیگران بخواهید برایتان دعا کنند  زیرا با زبان آن ها گناه نکرده اید     با خوشحالی دیگران خوشحال شو نوبت تو هم میرسه😍😉      او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود  گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند      اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش

من جدیدا به شهید مهدی باکری متوسل شدم براش صلوات فرستادم، کارام عجیب درست میشد 

غرق رحمت باشه ان شاء الله

مهرش هم خیلی به دلم افتاده

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
ببخشید میپرسم چون واقعا نمیدونم متوسل شدن یعنی چیکار میکنید؟

یعنی یه ختم صلواتی یا چله ی سوره ای و نذر و... انجام میدید و ثوابشو هدیه میکنید به اون شهید که واسطه بشن پیش خدا حاجتتون داده بشه 

من جدیدا به شهید مهدی باکری متوسل شدم براش صلوات فرستادم، کارام عجیب درست میشد  غرق رحمت باشه ...

چه تعداد و چند روز براشون صلوات فرستادید ؟؟

چ حرفی زد؟ 

اینکه بابت فلان موضوع نمی‌خواد پیگیر بشید ، ما خودمون درستش میکنیم

البته خوابم خیلی طولانی و عجیب بود 🥺

ممکنه به شهید شدن داداشم ختم بشه

چون داداشم هم اسمش محسنه

یا ممکنه منظور توسل باشه 

اینکه بابت فلان موضوع نمی‌خواد پیگیر بشید ، ما خودمون درستش میکنیم البته خوابم خیلی طولانی و عجی ...

چهرشو دیدید؟    

چه تعداد و چند روز براشون صلوات فرستادید ؟؟

ده تا صلوات 

ببین یبار نزدیک بگد ماشین خراب بشه شب عیدی، تو دلم. گفتم وای اینجوری نشه... 

یبار داشت دیرم میشد، به طرز معجزه آسایی به قرارم رسیدم که خیلی مهم بود 

لینجوری 

هربار ده تا صلوات 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
من از این چیزا سر درنمیارم فقط تروخدا زیاد دعام کنید هرلحظه داره فرصتم کمتر میشه دعام کنید😔

لحظات آخره سر در بیار 😁

نگران نباش عزیزم ان شالله همه چی درست میشه ♥️