2777
2789
عنوان

وقتی حوصله مهمون نداری راه حل چیه؟

189 بازدید | 14 پست

مهمون میاد خونتون 

و تو اتاقتی و دوست نداری بیای 

اگه مامانت ب زور صدات نکنه ک بیا سلام کن ب خاله اینا😅

حتی ب فکرم زده بود برم سر کار تا شب ک نبینمشون ولی مثل این ک دیر اقدام کردم جایی نیرو نمیخواستن

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)

کارت چیه؟

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت بزن ب مریضی🗿  

قرص خواب بخور کلا گیج بشی🚶🏿‍♀

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan

خودت بزن ب مریضی🗿  

قرص خواب بخور کلا گیج بشی🚶🏿‍♀

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan
خیلیا اینطورین سال به سال همو نمی بینن بعد عید عین خاله بازی مجبوری باید کسایی رو دید که اصلا ادم باهاشون‌حال نمیکنه حالا تو که هنوز خونه پدر مادرتی منی که دوتا بچه هم دارم به نظرم‌بیشتر تظاهر و مسخره بازی
بیرون برم کجا برم هر روز ؟

اگه اتاق داری میتونی تو اتاقت باشی وقتی که مامانتون صدات کرد بیا سلام کن خودتو بزن بخواب تا ولت کنه بعدم تو رخت خواب با گوشی سرگرم شو اگه کار دیگه ایی نداری 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیرون برم کجا برم هر روز ؟

یا برو بیرون همینطوری برو پاساژ خرید چرخ بزن بعدم یکی رو پیدا کن باهاش برو سینما پارک چمیدونم کوه یا کلا برو پیاده روی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕