ب مادرم اطلاع دادم الان خونه مادرمم .مادرم خونه نبود.داره برمیگرده خونه بریم لباسامو از خونه خودم بیاریم.خیلی هم ناراحت بود از شوهرم.پدر ندارم فعلا ب برادرا هم نگفتم.الان ک رفتیم ب خونه اگه خونه بود شوهرم عکس العملم چی باشه.راستی دیشب ک منو انداخت بیرون من شاهد نداشتم ب ۱۱۰هم زنگ نزدم اما چون گفت اگه جایب داری خونه مادرت برو.میخوام لباسامو بیارم و بیام خونه مادرم.اما از طرفی میترسم همه چی ب نفع اون تموم شه.همون عدم تمکین و نرک منزل .اما اگه برم خونه و بمونم خیییییییییییییلی رودار میشه فک میکنه مادرم منو فرستاده ک طلاق نگیرم .راهکارتون چیه
مرسی از دوستانی ک ب یادم بودن.. امروز مادرم ک اومد خونه فهمید من شب خونش بودم داستان و براش گفتم اونم برداشت زنگ زد ب همسرم. همسرم اول برنداشت مادرم دوباره زنگ زد برداشت مادرم گفت علیک.. مگه دختر من بی صاحبه زدی از خونه پرتش کردی بیرون . مگه محتاج ی لقمه نون توعه؟؟؟ اون گفت من نزدم من پرتش نکردم خودش رفته. ازترسش دروغ میگفت. خلاصه مادرم قطع کرد روش. بعد یک ساعت همسرم زنگ زد ب مادرم گفت شما حرفای منم شنیدی داری تهمت میزنی؟؟ مثلا فاز منطقی برداشته بودو... مادرم گفت بدنش کبوده و... خلاصه حرفاشو زد مادرم. همسرمم حرفاشو زد اما صداش غم و ترس داشت میشناسمش. خلاصه حسابی خراب کرده بود خودشو
بعد چند ساعت مادرش زنگ زد شام بیا اینجا. مثلا ک نمیدونم چی شده. عادی جلوه میداد. منم گفتم دعوتیم خونه اقوام. خیلی بی حال گفتم وتشکر کردم. غم و تو صدام دید. تا قطع کردم همسرم پیام داد که سلام بیا برو خونه نذار حرفمون بیفته سر زبونا و....
بعد یک ساعت فکر کرد مادرم رفته مهمونی و من تنهام. زنگ زد گفت تنهایی؟؟ پاشو بیا بریم. میام دنبالت و... گفتم نمیام. از اون طرفم مادرم اشاره میزد غلط کرده. نمیخواد بری
خلاصه همسرم اصرار که شب عیده تنها نمون اونجا و... قطع کردم ب مادرم گفتم بذار برم بزرگ نشه دعوا. مادرمم راضی نبود اما گفت برو ولی تا کوچکترین حرفی زد پاشو بیا. گفتم باشه. فعلا برگشتم و تو اتاقم و باهاش حرف نمیزنم
مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است