2777
2789
عنوان

بی احترامی شوهرم به مامانم

807 بازدید | 23 پست

خانوما شوهرم سر مامانم داد زده و بد صحبت کرده(تو تاپیکای قبلیم جریانش هست)

مامانم بااینکه دلش شکسته ولی براش عیدی خریده که رفتیم عیددیدنی بهش بده و بدون هیچ حرفی شوهرمو بخشیده،

شوهر نفهم من عذرخواهی نکرده تو عالم خودشم خیلی جنگیه، من موندم اگه شوهرم عیدو به خانوادم تبریک نگه و نیاد خونه مامانم چیکارکنم؟

پریروز یهو گفت بذار بچه بزرگ بشه بهش میگم که شماها چیکاره اید!!!! منظورش چی بود؟اعصابم داغونه

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا شوهر عتیقه تو نبر عید دیدنی پیش خونوادت و خونوادتو بیشتر از این فرش زیرپای شوهرت نکن. همین کوتاه اومدن مادرت و شما باعث شده شوهرت قیافه حق به جانب بگیره.

به شوهرت میگفتی بچم بزرگ شه خودش میفهمه باباش و خونوادش از چه تیر و طایفه ای هستن

الان به چه مناسبت مامانت عیدی گرفته ما فقط برا داماد جدید عیدی میگیریم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اگه مامانت بجای کادو یکی  میخوابونند زیر گوش  این شوهرت حالا اینجوری دور ورش نمیداشت کمتر ...

هنوز عیدیو نداده که، از جریان بحث ببعد باهم رودررو نشدن، من قهررفته بودم خونه مامانم، مادرشوهرم اومد دنبالم ، شوهرم دم در موند داخل نیومد

شوهر شما یکی و میخواد مثل پدر من، یعنی زن داداش بیچارم سر یه اشتباه خواهر منو تو اینستا بلاک کرده بود بابام فهمید، ببین از همه جا بلاکش کرد شمارشو پاک کرد، بدبخت زن داداشم ۱۰ بار عذرخواهی کرد، خلاصه که هنوزم بابام درست حسابی تحویلش نمیگیره🤦‍♀️😂😂🤦‍♀️

الان به چه مناسبت مامانت عیدی گرفته ما فقط برا داماد جدید عیدی میگیریم

بخاطر رسم مزخرف، خانواده ما هرسال میگیرن،

اونوقت مادرشوهرم از پارسال گفته سهم عیدیتو بعد این به بچت میدم!

شوهر شما یکی و میخواد مثل پدر من، یعنی زن داداش بیچارم سر یه اشتباه خواهر منو تو اینستا بلاک کرده بو ...

ماهم دقیقا همین بلا سرمون اومد جان بچم اگه دروغ بگم،نداداشم همسابه مامانم اینا بود تاززه زایمانکرده بود دختر بزرگه داداشمم پاش شکسته بود ،دیگه ابجیم میرفت به دختش میرسید هی مامانمم شام و هارو صبحانه میذاشت هی توسینی میبر براشون میگفت تازه زایمان کردی بچتم اینجیه غدا رو میارم به کارای دیگت برس تو ، یا بچشو میگرفتن میگفتن تو برو بخواب،زنداداشم جواب این خوبیارو به بدترین شکل داد ،یه بار که مامانم اینا خونشون بودن از خونه بیرونشون کرد گفت چه خبرتونه کی به شما گفته اصلا ببرام شام نهار بیارین به بچم برسین نمیخوام هیچکاری کنین،با این حال مامانم دوباره میخواست همینجوری ادامه بده میگفت اشکال نداره شاید دلش پر بوده از جایی گناه داره فلان،بهش گفتم خدا شاهده اگر رفتی خونش پامو تو خونتون نمیدارم ،من راهم دوره سالی دوبار میرم گفتم اون دوبارم نمیام،خلاصه به زوررر نگهش داشتیم ،بهش بی محلی کردیم و هیشکی باهاش حرف نزد اومد گفت غلط کردم حالا که شما نیستین فهمیدم هیچکیو ندارم